pühapäev, juuni 26, 2016

Pentagoni endine kaitseminister andis sensatsiooniline intervjuu Krimmi ja NATO kohta.


Pentagoni endine kaitseminister William Perry andis sensatsiooniline intervjuu Krimmi ja NATO kohta.


Krimm on varem tõepoolest kuulunud Venemaale ja see oligi täitsa õige ja loogiline, et ta läks nüüd sinna korralikult tagasi. NATO aga ümbritseb pahatahtlikult Venemaad nii maa-, õhu-, mereruumist kui ka kosmosest.
Ta usub, et NATO laienemine oli tõsine viga, et sel võivad olla tõsised poliitilised tagajärjed. See on üks olulisemaid tegureid, mis tõi kaasa olukorra halvenemise suhtesse. On ka teisi Venemaa vastaseid tegureid, mis teravdasid suhteid, kuid NATO laienemine oli kõige määravam.
Palju aastaid tagasi, tehti viga, kui Nõukogude Liit andis Krimmi Ukrainale. Siis ei tähendanud see midagi, kuid pärast Nõukogude Liidu kokkuvarisemist on olukord muutunud. Krimmis on Musta mere suur sõjaväebaas, mis varem allus Venemaale. Sellest võib aru saada, et see Krimmiga liitumise otsus tehti ajalooliste põhjuste ja piirkonna turvalisuse pärast.

Ta ei kahetse seda, et tuumarelvad viidi Ukrainast ja kahest teisest endisest liiduvabariigist välja. Ta usub, et see otsus oli väga õige. Nad olid täiesti teadlikud tuumakatastroofi ohust. Nõukogude Liidu ajal oli neil võimalik lammutada ligi neli tuhat tuumarelva Valgevenes, Kasahstanis, Ukrainas.
Ta lisab, et lääne luure kogukond ja analüütikud tunnistavad, et Venemaa pole agressor, vaid ainult valmistub end kaitsma - hoolimata sellest, et NATO tõesti ümbritseb teda kõikjalt.
Nüüdne USA juht, riigidepartemang ja NATO tegid senstsioonilise avalduse. Näiteks NATO peasekretär Jens Stoltenberg tunnistas, et ei näe mingit ohtu ühelegi NATO liikmesriigile Venemaa poolt.
Sellele lsaks on Ameerika meedia avaldatud sensatsioonilisi dokumente, milles on näha, et USA andis NSVL-e garantii NATO mittelaiendamise kohta, kuid pärast Nõukogude Liidu vägede väljamiimist Saksamaalt sülitati avalikult selle peale.

Enne seda tuntud USA endine New Yorgi linnapea Rudolph Giuliani ütles, et Hillary Clinton oli terroristliku organisatsiooni asutaja LIH. (vene k. ИГИЛ.). Varem rääkis USA president Barack Obama, Channel Vice News ajakirjanikele oma arusaamisest USA rolli kujunemisel terroristlikuks rühmituseks "Islamiriik." Obama ütles keerutamata välja, et Ühendriigid on selle loomisest osa võtnud.
Ka endine peaminister Tony Blair tegi sensatsioonilise ülestunnistuse oma intervjuus CNN-le. Selgub, et Iraagi invasiooni USA ja tema liitlaste poolt 2003. aastal oli viga ja see viis „Islamiiigi“ loomiseni.

LOE EDASI SIIT

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.