neljapäev, juuli 21, 2016

Avalik kiri Eesti Vabariigi presidendile!

Murelik kodanik Kristo Meremaa küsib avalikus kirjas president Toomas Hendrik Ilvese käest, miks talle ei lähe korda Eestimaa saatus.

Härra President,
Mul on siiralt kahju, et te olete vaadanud lihtsalt pealt kuidas meie riik liigub hukatuse poole ja mitte midagi ei ole ette võtnud. Te jahute ainult "vihakõnest" jne. Kas te ei mõista, et oleks viimane aeg liikuda Poola ja mitme teise riikide jälgedes ning öelda, et meie kvoot on null! Mida rohkem neid pagulasi sisse toote seda hullemaks olukord läheb. Neile makstakse niisama summasi, mida ei teeni paljud inimesed meil isegi, 40 000+ last läheb iga öö tühja kõhuga magama ja mida teeb meie valitsus? Maksab "pagulastele" kriminaalidele toetust, mida nad pole välja teeninudki. Varsti ei julge öises Tallinnas ka ringi liikuda. Vao põlengu korral olite kõik tähtsamad riigiisad kohal, aga meie eestlaste, oma rahva tragöödia ei viinud teid Prantsusmaale. Miks see nii oli? Palun vaadake, mis toimub Skandinaavias, kas sellise Põhjamaade moodi edasi liikumine oligi teie plaan? Peagi võib öelda: "If sun goes down, you go down" Miks on meie riik nii alla suutnud käia? Kas te ei mõista rahva rahulolematust? Palun käituge ükskordki inimesena ja vastake oma riigi murelikule elanikule!
Lugupidamisega
Kristo Meremaa

4 kommentaari:

  1. Ilves nimetab seda kirja ka vihakõneks,sest ta ei suuda muud vastata

    VastaKustuta
    Vastused
    1. ...ega president syydi ju,kui igal pool kasvavad umbrohtud...kas või meie kandis või tulnukad tuuledega lendanud ymber maailma...sise-ja välipoliitika see on kunst.

      Kustuta
    2. ...ega president syydi ju,sise-ja välipoliitika on kunst.

      Kustuta
  2. Nii lollile kirjale ei peagi vastama!

    VastaKustuta

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.