laupäev, juuli 16, 2016

Raivo Orgusaar Türgi riigipöördekatsest!

Paistab, et Euroopa hakkab sõtta mattuma ja Vanga ennustus sellest,et Türgi laguneb ning Konstantinoopolis hakkab taas Kristlus valitsema, hakkab teostuma! Sõjaväel on saanud villand türann Ergodani suurest sõprusest ja äritegevusest daeshi kõrilõikajatega.

Komöödia, mis kunagi kordub ka siin Eestis: Türgi president Recep Tayyip Erdogan, kes ise mitmeid kordi juba aastaid on oma võimuga rahulolematut rahvast tänavatel väga veriselt tampinud, helistas äsja Facetime vahendusel kohalikku telekanalisse ja teatas, et riigipöördekatse ei saa olema edukas ja selles osalevatel sõduritel tuleb maksta karmi hinda. Ta kutsus ennast oma vägivaldse valitsemise tagajärjel vihkavat rahvast, kuulide ette kahurilihaks välja tulema ja Ergodani verise türannia toetuseks riigipöörajatele vastu astuma.
Delfi tundmatu kommentaatori ja franze-24 andmetel Erdoganiga on kööga. Sisuliselt on riigipööre juba toimunud ja Erdogan üritab riigist põgeneda, milleks palus abi venelastelt, kellele ennist jalaga tagumikku oli virutanud ja siis selgituste jagamise asmemel veel ka näkku sülitas.
Kas saab veel suuremat tola ühte riiki juhtimas ollagi, ah jaa peale Meie kaltsaka, keda sama saatus ees ootab... üsna varsti...
Karta on, et läheb suuremaks sõjaks. ISIS on koondanud oma väed Türgi piiri lähistele. Eilne pauk Prantsusmaal oli signaaliks, et nüüd läheb lahti. Olukord on väga tõsine, sest ka NATO pealikud on kogunenud erakorralisele nõupidamisele.

Liitu ka "Mustad Uudised" facebooki lehega! 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.