pühapäev, juuli 31, 2016

Rootsis võtsid kolm meest õiguse oma kätte ja peksid pagulaste elukohas sisse 11 akent.


Mariestads Tidningen kirjutas, et ööl vastu teisipäeva võtsid kolm meest "õiguse oma kätte" ja peksid ühel "üksinda tulnud pagulaslaste" elukohas sisse 11 akent. Intsident toimus mõni päev peale viimast grupivägistamist.

Möödunud laupäeval vägistasid rootsi keelt mitterääkivad mehed 20aastase rootslanna. Mõned nädalad varem vägistasid noored mehed ehk "lapspõgenikud" 14aastase tüdruku. Mariestadis on toimunud sel kevadel-suvel mitu jõhkrat vägistamist. Neist kuritegudest üks, kus migrant vägistas päevasel ajal keset linna 13aastase tüdruku, kutsus esimest korda viimaste aastate jooksul üle Rootsi tohutu pahameeletormi, kuna sotsiaaldemokraadist kohtunik määras kurjategijale ainult tingimisi ja lühikese karistuse. Kurjategija õiget vanust keegi ei teadnud ja kohtunik aktsepteeris kurjategija advokaadi esitatud Põhja-Aafrikast pärit sünnitunnistuse koopia-koopiast tehtud koopiat, nagu prokurör seda paberit nimetas. Rootslaste pahameel oli nii suur, et isegi riigi üks suuremaid ajalehti Expressen, avaldas sellest kuritööst mitmeid artikleid.
Kuritegusid on linnas toimunud veel ning just rünnaku all olnud konkreetse pagulaskodu ligiduses. Ajakirjanik vestles ühe kohaliku mehega, kes tahab nüüd alustada kohalike elanike patrullimist õhtuti ja öösiti, et kodulinna tagasi turvaliseks muuta.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.