reede, juuli 15, 2016

Selgeltnägija Ilona Kaldre hoiatab Meid taas!

Selgeltnägija Ilona Kaldre, kes nelja aasta eest hoiatas, et euromonstrum hakkab peagi lagunema, hoiatab Meid TAAS ja teatab, et seda teed edasi minnes, Meid siin Maarjamaal enam kauaks ei ole!

Kaldre postitus:
Eesti pole suurriik, mida kolme tuumariigi sõjajõududega kaitsta, Eesti on vaid lävepakk, kust suured saavad oma huvisid võõra verega suurendama hakata, muutes Eesti seejuures vaid oma sõjamängude tallermaaks ja ajal, kui Meie rahvas kaastakse võõrasse sõtta, kahurilihana võõraid korporatiivseid huvisid teenima, poevad praegused valitsejad kiirelt peitu ja pagevad siit kaugesse turvalisusesse, kuid Meie Teiega, nii eestlased, kui venelased, jääme siia sõjatandrile ellujäämist lootma, jääme siia, ilmselt radioaktiivsesse elukeskkonda kärvama...
POSTITUSEGA SAAB TUTVUDA  SIIN

Tule astu julgelt välja enda õiguste eest rahus edasi elada. Tule ja ühine Meie sõjatusse Ellujäämisliikumisse, rahvaliikumisse, kus rahvas on ise otsustajaks, otsustajaks kõige üle! 

21 kommentaari:

  1. Kust on tulnud selline arvamus et keegi tahab venemaad rünnata, vist ainult vene ajupesu propagandat jälgides on see võimalik?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Vastupidi - eestis on see hirm - kes ameeriklastelt otsast imeb ja kuuab nende vaimuhaigustest põhjustatud hirme. Lihtne on süüdistada venemaad - kuid ei aduta et visatakse splindita F-1 oma ukse taha, nii et uks on lahti :(

      Kustuta
    2. Täiesti õieti öeldud!Eesti valitsus on Ameerika tallalakkuja.

      Kustuta
  2. Nu kui Kaldre seda ütleb, siis on põhjust karta... mimks küll meie poliitikud ei taipa :(

    VastaKustuta
  3. meie poliitikud on esimesed,kes siit ohu korral uttu tõmbavad!

    VastaKustuta
  4. Selleks, et teada, et seda teed edasi minnes pole meid Maarjamaal kauaks, ei pea selgeltnägija olema.

    VastaKustuta
  5. Just,ei tasu naiivselt oodata ja loota meie poliitikute arvamused on just need kõikse õigsemad

    VastaKustuta
  6. Inimeste hirmutamine on kindel viis, kuidas kütta niigi segast olukorda hullemaks...see on aga väga mõistlik - koonduda ühise nimetaja (rahumeelsuse-kindlameelsuse) alla, sest Maarjamaal on väga kõva sõnaõigus globaalses mõttes ravusmaana, jutt on meie nn Kõrgematest Minadest! Aatomi sõda ei tule ka samuti päris kindlasti - üks vihje USA-l pole uuemat-moodsamat tuumaarsenli!!! Nad teavad juba, et seda blokeeritakse 100% nii lähi kui kaugemas tulevikus! Tavarelvastusega tuleb paraku täristamist küll...nn hõimusõdade tasemel---just nagu viimastel aastatel seda on juba küllalt olnud...

    VastaKustuta
  7. Vastused
    1. Oleks venemaa seda tahtnud - oleks ta sellele eestile juba ammu kõhuli peale hüpanud - ei oleks juhtunud midagi - olgu see eesti siis natooga või natota. Oleks vaid noote saadetud - millises taktis on arusaamata ja näpuga vibutatud - oi kui paha sa Puutin oled - ja elu oleks edasi läinud, ning see nato koos neegrist mikihiirega oleks Puutini ees edasi lömitanud. Ameeriklane ja NATO on need kuradi mäda plekid kogu rahu ja rahvust armastavatel riikidel. :(

      Kustuta
    2. Ma ei usu Venemaa ohtu, usun,et oht meie rahule tuleb hoopis mujalt ja seda on juba ka naha kust.

      Kustuta
  8. Arvan sama, mis Dzintra Meier, et oht on saabumas hoopis mujalt kui Venemaalt. Ja ka palju suurem.

    VastaKustuta
  9. Ei tea ajaloost ühtegi juhust, kus NATO oleks kedagi aidanud. Ainult sõdivad Venemaaga võõral territooriumil oma võimu näitamiseks. Sisuliselt siiski USA ja Venemaa sõda. Nüüd said tanu meie valitsusele hea võimaluse Euroopas sõdida.

    VastaKustuta
  10. Ei mäleta ajaloos ühtegi korda, kus NATO oleks aidanud. Ainult sõdib Venemaaga võõral territooriumil. Sisuliselt siis USA ja Venemaa vaheline sõda. Omal maal nad ei sodi ja nüüd meie valitsus andnud hea võimaluse ka Euroopas sõdida.

    VastaKustuta
  11. Härrased ja daamid, googeldage ja te saate tuhandeid artikleid igas keeles sõnapaarile "Venemaa ründab". Juba aastaid ründab Venemaa Ameerikat, Valgevenet,Baltimaid, Rootsit, Soomet ja neid maid,kus NATO ja USA on terroistide, äraostetud Dudajevite abiga alustanud platsi puhastamist. Eesti platsi puhastamine algas Juku Kalle Raidi ja Isamaaliidu tahtel ahju ajamistega ja platsi puhastamistega. Tänaseks teame,et platse puhastatakse põlisrahvast nii Aasia kui ka Aarfika riikdies. Teevad seda juudased nii idast kui eriti läänest,kust tulevad põhilised juhtnöörid ka meie marionettvalitsusele.

    VastaKustuta

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.