esmaspäev, august 15, 2016

Kohalike ja immigrantide vahel puhkes massikaklus, käiku läksid ka kirved ja harpuunid!

Prantsusmaale kuuluval Korsika saarel läks laupäeva õhtul veriseks massikakluseks kohalike noorukite ja Põhja-Aafrika päritolu sisserändajate vahel. Sündmuste tagajärjel sai vigastada vähemalt viis inimest ning põlema pandi kolm autot vahendab ERR.

Prokuratuuri andmetel sai tüli alguse sellest, et sisserändajate perekondadele ei meeldinud, kui inimesed rannapiirkonnas fotoaparaate kasutasid, vahendasid Le Figaro, Le Monde, BBC jt.
Kakluse käigus loobiti pudeleid ja kive ning kohaliku meedia andmetel kasutasid kaklejad arvete õiendamiseks ka kirveid ja harpuune.
Juhtunu tõttu kogunes pühapäeval sadu meeleavaldajaid ning märulipolitseil tuli neid hoida eemal linnaosast, kus osa kakluses osalenud isikutest elab.
Prokuratuuri kinnitusel on kolm vigastatut juba haiglast välja saanud ning kaks saavad samuti üsna varsti koju.

Kirved ja harpuunid
Ajalehe Le Figaro andmetel ründas osa suplusseltskonnas olnud meestest kohalikke teismelisi, kusjuures rünnaku käigus kasutati ka kirveid.
Sisco meer Ange Vivoni rääkis ajakirjanikele, et pärast seda, kui üks kohalik teismeline pussitada sai, läksid nii pussitatu pere kui ka ülejäänud külaelanikud randa.
Sündmuskohal puhkenud vägivallas said kaks teismeliste vanemat harpuunirünnaku tagajärjel haavata. Külaelanikud panid omakorda põlema immigrantidest suplejate autod.
Ajalehe andmetel sai üks mees, kelle poeg oli varem läbi pekstud, isegi kaks korda harpuuniga pihta. Ka immigrantide suplusseltskonnast sai kaks isa kakluse käigus vigastada.
Nii Korsika juhid kui ka Prantsuse siseminister Bernard Cazeneuve on juhtunu hukka mõistnud ning kutsunud inimesi üles rahunema.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.