reede, august 19, 2016

Saksamaal on kohtu ees nelja-aastase iraagi poisi vägistanud afgaan!

Saksamaal vägistati ühes Hamburgi varjupaigataotlejate keskuses nelja-aastane iraagi poiss. Vägistamises süüdistatuna on kohtu ees 22aastane afgaan. Juhtum leidis aset tänavu märtsis vahendab õhtuleht.

Pisipoiss elas koos perega linna põhjaosas asuvas Boostedti keskuses, mis annab peavarju 600 migrandile. Isa rääkis Kieli ringkonnakohtule, et tema kaheksa-aastane poeg teatas 29. märtsil, et noorem vend on võõra mehega tualettruumis. Kui isa WCsse läks, nägi ta oma poja kingi täiskasvanu kingade kõrval. Isa karjus ja püüdis ust avada, kuni see seestpoolt avati. Avanenud vaatepilt oli isale ootamatu: tema väike poeg oli kabiinis koos täiskasvanud mehega, mõlemal püksid maas.
Isa küsis võõralt, mida ta teeb poisiga, ning võõras vastas, et aitas poissi tualetiskäimisel. "Sel hetkel ma uskusin teda, ma isegi tänasin teda pärsia keeles,“ rääkis isa kohtule.

Hiljem aga rääkis pisipoiss oma vanematele, et võõras mees sundis teda oraalseksile. Süüdistajad kinnitasid seda väidet DNA tõendusmaterjaliga.
Politsei arreteeris lapsega WCs tabatud 22aastase afgaani kohe, kui laps oli juhtumist vanematele rääkinud. Afgaan eitab süüdistusi. Samas vahistati ka teine, 29aastane afgaan, kes eitab, et ta ähvardas ohvri kaheksa-aastast venda noaga, kui poiss püüdis venda kaitsta ja rünnakut takistada.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.