reede, august 05, 2016

Verine rünnak Stockholmi metroojaamas!

27-aastane aafriklane Muhammad ründas ja peksis 27. juulil Stockholmis Gärdeti metroojaamas noort naist ning röövis temalt kalli Rolexi käekella.

Rünnakul oli palju pealtnägijaid. Kurjategija tabati tänu valvekaamerate salvestustele. 23-aastasel rootslannal oli peksmise tagajärjel tugev paistetus vasaku silma all, verejooks kõrvast ja silmast ning muljumisjäljed kätel. Temaga vestelnud politseinik arvas, et ohvri põsesarnaluu on purunenud, kuna vasak põsk oli tugevalt turses. Naine keeldus algul politseile tunnistamast, et teda rünnati ja rööviti öeldes, et "kõndis vastu seina".
Kannatanu ütles, et tal puudub igasugune usk Rootsi õigussüsteemi ja ta ei taha sellepärast uurimisele kaasa aidata, rääkis üks politseinik.
Muhhamad tabati, kuid ta eitas oma kuritegu, vaatamata valvekaamerate lindistustele. Muhhamadil, kelle vanemad on vastavalt Maksuameti andmetele pärit Ghanast ja Tansaaniast, on pikk kuritegude loetelu. Tal on Rootsi kodakondsus sünnist saadik ja seepärast ei saa teda saata tagasi Aafrikasse.
Rootsis ei ole harvad juhtumid, kus aafriklastest või araablastest kurjategijate perekonnaliikmed ja sõbrad ründavad, terroriseerivad või vägivallatsevad kohtus tunnistanud ohvrite kallal, kusjuures ohvritel puudub võimalus saada politseilt kaitset, sest Rootsi politseinikel puudub õiguslik alus tegutsemiseks. (märksõna "rassism")
LOE LÄHEMALT  SIIT

3 kommentaari:

  1. Noh, esiteks ükski rootslanna ei ole nii paks.
    Teiseks, ükski rootslanna ei kanna Rolexi kella.
    Kolmandaks, mõttetud uudised on mõttetud uudised :D

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Esiteks, see rootslanna ei ole paks. Paks on see sinine asi tema kõrval.
      Teiseks, milline imepärane valem välistab asjaolu, et ühe rikkaima riigi kodanik kannab Rolexit?
      Kolmandaks, tõelisi uudiseid, kus paavianid kunagi ei tapa ega vägista, leiad sa omade seast - Salliv Eesti.

      Kustuta
    2. Veelgi mõttetum vastus niigi mõttetule postitusele. Ei ole paks? Rootslased kannavad Rolexit? Ostke endale elu!

      Kustuta

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.