reede, september 16, 2016

Kaljuranna kampaaniameeskond on seotud pedofiilidega!

Meie blogiga võttis ühendust murelik lugeja, kes soovis teada, mis seosed on Kaljuranna kampaaniatiimi juhil andreas kajul pedofiiliga kaur hansoniga.






Otsustasime uurida ilmseid seoses Res Publica pedofiili Kaur Hansoniga, kelle parim sõber oli Ott Lumi ja Andreas Kaju, kes olid samuti Res Publica liikmed. Pedofiili mõlemad sõbrad töötavad suhtekorraldusbüroos META!


Nüüd võiks Kaljurannalt küsida, miks on ta ennast sidunud süüdi mõistetud pedofiili sõpradega?
Miks kaljurand toetab nii vihaselt kooseluseadust?


Hanson on Lastevanemate liidu endine peasekretär ja kampaania "Ära löö last!" autor.
Hanson tunnistati süüdi mitme lapse vägistamises ja pilastamises, lasteporno omamises ja valmistamises ning mõisteti kümneks aastaks vangi.
Hanson on Andreas Kaju ja Ott Lumi sõber.

Asjasse olidki segatud Hansoni sõbrad nagu Ott Lumi, Veiko Lukmann, Rauno Veri, Andreas Kaju, Alari Rammo, Siim Männik, Marko Lepik, Jaanus Lillenberg. Tõenäoliselt oli seal tegevuses ka naispooli.

Veel Kaur Hansoni sidemetest! Vaatluse all on firma, milles Hanson on tegev Lumiga ja Kajuga: 

1. OÜ Livonia Consulting - Domeeni ottlumi.ee omanik. Hanson oli kontaktisikuks, kuid firma juhatuses pole olnud. Küll aga olid seal Ott Lumi ja Andreas Kaju, kes 2009 aasta oktoobris asutasid uue konsultatsioonifirma Meta Advisory Group.Lumi oli dokumentide hoidja.
Ott Lumi on väga tegev olnud blogimises: 
Üks huvitav sissekanne on 1997. aasta 3. märtsist, kus ta kirjeldab ühist reisi Kaur Hansoniga Amsterdami:"Tere taas. Nagu näete, olen mõned päevad eemal olnud. Nimelt võtsime koos vana kolleegi ja poliitikakujundaja Kaur Hansoniga ette käigu maailma õnneuuringute ühte olulisemasse keskusesse..."
Nõnda, tundub, et Lumi ja Hanson olid väga lähedased tuttavad, kui reisisid koos, ja nagu võib aru saada, siis ka ööbisid koos. Kas nad olid paar? Kas ajasid pedo-asja koos? Miks Lumi kiiresti kõigest kohe taandus pärast Hansoni kinninabimist? Mida ta kartis?

ALLIKAD:

  1. Kas Eestit juhib pedofiilide erakond? http://www.kesknadal.ee/g2/uudised?id=13740&sess_admin=3fcaa46bbdc5c32e63a9ee7b05c10acf
  2. Veel Kaur Hansoni sidemetest! Vaatluse all on firmad, milles Hanson on tegev, mitmete firmadega: http://innojairja.blogspot.com.ee/2009/12/veel-lisainfot-kaur-hansoni-aka.html
  3. Lumi ja Hanson koos reisil: http://innojairja.blogspot.com.ee/2009/12/ott-lumi-kas-kaur-hansoni-pedo-partner.html
  4. Kaur Hansoni sõpruskonnast: http://innojairja.blogspot.com.ee/2009/11/tuleb-valja-et-kaur-hanson-oli-swinger.html
  5. Hansonist: http://www.postimees.ee/193602/kaur-hansoni-ohvreid-on-koikjal-eestis
  6. Hansonist: http://www.ohtuleht.ee/358356/pedofiil-kaur-hanson-kumneks-aastaks-vangi
  7. IRL-i pedofiil Kaur Hanson ja Ott Lumi õnne otsingutel Hollandis: http://www.virgokruve.eu/2009/12/19/irl-i-pedofiil-kaur-hanson-ja-ott-lumi-onne-otsingutel-hollandis/
  8. Suhtekorraldusbüroo META: http://www.metaadvisory.ee/meta-government/noustajad
  9. Andreas Kaju juhitava suhtekorraldusmeeskonna taktika esitada Marina Kaljuranda sõltumatu kandidaadina, kelle selja taga ei seisa ühtegi erakonda, võib üle vindi keeramise korral pöörduda Kaljuranna vastu: http://uueduudised.ee/ajaleht-aripaev-marina-kaljurand-voiks-jatta-jutu-et-tema-taga-pole-uhtki-parteid/

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.