neljapäev, september 08, 2016

Motoklubi BANDIDOS on võtnud õigusemõistmise Saksamaa tänavatel enese kätte!


Euroopas on kaos. Viimase aasta jooksul on Saksamaa kantsler Angela Merkel lubanud üle ühe miljoni moslemil tulla Saksamaale. Paljud neist põgenikest on noored, harimatud mehed.
Terrorirünnakud ja seksuaalkuriteod on moslemitega kaasas kogu Euroopas.
Nüüd on mitmeid teateid Saksa biker klubist BANDIDOS!
Mehed on võtnud õigusemõistmise Saksamaa tänavatel enese kätte.
Linnades on rünnatud moslemi immigrante. Kaks Pakistani meest olid hiljuti haiglas, pärast seda kui neid ründas 20 liikmeline grupp biker klubi mehi.
Saksamaa ajaleht Express teatas suurest jõugud kes tegutsevad organiseeritult ja määravad kohtumispaiku läbi Facebooki, et alustada "Inimjahti" moslemitele.
Sel aastal on olnud ligi tuhandeid kaebusi naiste poolt Saksamaalt seksuaal rünnakuid moslemi varjupaigataotlejate poolt. Kindlasti on tõeline rünnakute arv palju suurem, sest paljud naised ei teata kuritegudest.
Motoklubi mehed ütlevad, et nad kaitsevad Saksa naiste au!
Kasvav kuritegevuse tase on põhjustatud varjupaigataotlejate põhjustatud ja selles saab süüdistada vaid Merkeli avatud uste poliitikat.
Nüüd on kasvanud rahutused ja vägivald kogu Euroopas.
Clintoni plaan on aga tuua Ameerikasse 200,000 moslemit.

5 kommentaari:

  1. Mulle isiklikult meeldib nende meeste tegevus. Ainult,et nüüd pöörab sealne politsei oma jõud nende meeste vastu !!!!

    VastaKustuta
  2. Nende vastu ainuõige tegu... neile pagulastele tuleb vastata alati samaga.... siis kaob karistamatuse tunne ja hakkavad kodupoole tagasi liikuma...

    VastaKustuta
  3. Väga õige tegu kuna Politsei neid moslemeid ei karista peab lihtrahvas hakkama karistama . 90 alguses kui Eesti vabaks sai oli sama asi kuna seadusi ja politseid peaaegu polnudgi siis naisi vägistati ikka palju see on muidugi maha salgatud aga kohe kui hakati karistama lõppes see jama ära . Nii ka nende murjamitega nii kaua kui neil on süüdimatuse tunne nad vägistavad tapavad ja varastavad .

    VastaKustuta
  4. Õige! Nagu ühes laulus öeldi: 'Fight fire with fire!'
    Kuji need musulmannid siin käituda ei oska, siis pole neid siia vaja.
    Oot, üks võimalus on veel, munad maha,ehk läheb energia mis sugujiha tekitab siis pähe!

    VastaKustuta
  5. asjade loomulik käik,mida imestada.Moslemitel piisab ehk ka sellest kui habemed maha lõigata,see pidi suur alandus olema

    VastaKustuta

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.