laupäev, september 03, 2016

ROOTSI POLITSEI PÕGENES MÄRULIS KIVIVISKAJATE EESTI.


Mida ütleksite kui näiteks Pärnu, Tartu või Viljandi politsei taganeks linnaserva, tegeledes seal siis mahasülitamisega ja niisama vahtimisega, samal ajal kui linnas põletatakse autosid, lõhutakse bussipeatusi, teedele kuhjatakse põlevaid autorehve, autodega liiklejaid rünnatakse, et neid peatada ja inimeste pihta tulistatakse rakette, visatakse süütepomme, kive jmt.

Tollhättani politsei täpselt ...nii toimis 31. Augusti öösel ja sealsete elanike usk politseisse kadus
ühe hetkega ja jäägitult. Nüüdseks võib öelda et Trollhättan liitus nende Rootsi linnade rühmaga, kus inimesed enam ei näe mõtet helistada kuriteo või märatsemiste tõttu politseisse vaid kehitavad ainult õlgu ja üritavad ise leida endale turvalised kohad. Inimesed mõistavad, et politseilt neil loota ei ole. Nood lihtsalt ei julge sekkuda.

Trollhättani politseionu Stig Rysén püüab selgitafa kogu toimunut peale seda kui uusrootslaste 40-50 meheline rühm hakkas politseinikke kividega pilduma:
- Me peame omaenda turvalisuse peale mõtlema. Ja kui kividega pildumine algab, siis loomulikult me lahkume ja läheme turvalisse kohta. Politseinikena otsustasime, et me ei provotseeri rahutusi veegi laiemaks, kuna situatsioon oli nii intensiivne. Kui me oleksime uusrootslastest kividega pildujatele vastu hakanud, oleks võinud tekkida täismõõtmetes
mäss.

- On täiesti arusaamatu, miks politsei, selle asemel, et märatsejaid tulistada, istub hoopis niisama, sõnas üks kohalik elanik..
Tasub neid Trollhättani pilte vaadata, selline on sealne reaalsus.. 

ALLIKAS: TTELA.SE JA SVERIGESRADIO



















2 kommentaari:

  1. Selline ongi siis peamine ja ülistatud EUROVÄÄRTUS,lase aga neegril end peksta,tappa,mõnitada,tütreid ning naisi vägistada.Need tropid tuleks maha lüüa; kes arvavad et neegrid on meie lootus... ja tulevikk...

    VastaKustuta

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.