kolmapäev, september 14, 2016

Saksamaa pagulaskeskuse töötaja Merkelile: me ei suuda pagulaskriisiga toime tulla!


Saksamaa pagulaskeskuse töötaja on avaldanud terava raamatu, kus ta nimetab Angela Merkeli pagulaspoliitikat võimatuks ning väidab, et pagulaste täielik ühiskonda sulandumine on absurd.
Algselt Angela Merkeli "avatud uste" migratsioonipoliitikale kaasa elanud Saksamaa pagulaskeskuse töötaja Katja Schneidt on kirjutanud raamatu "We Can't Do This (Me ei saa sellega hakkama)", mille pealkiri on vastus Merkeli kuulsale loosungile "We can do this! (Me saame sellega hakkama)" ning kus naine kritiseerib teravalt riigi migratsiooni ja intergratsioonipoliitikat, kirjutab Express.
"Pagulaslaine alguse eufooria on nüüdseks kadunud. Me ei suuda selle pagulaskriisiga edukalt toime tulla," kirjutab Schneidt.
Schneidt töötas Hesse maakonna pagulaskeskuses vabatahtlikuna ning aitas pagulastel leida nii elamispinda kui arstiabi.
Nüüd aga usub naine, et on võimatu integreerida iga pagulast riigi ühiskonda, mida on niigi raputanud ja šokeerinud läinud suve islamiterroristide rünnakud.
"Ei saa loota, et pagulase käituvad peale integratsioonikursuse läbimist täpselt nii nagu me tahame, et nad käituksid. See on täielik absurd," kirjutab ta. "Islam ei ole nagu kristlus. See on elumudel, me ei saa neid selle juurest ära "vaielda"."
Ametlikel andmetel saabus eelmisel aastal Saksamaale ligi 1,1 miljonit pagulast, sellel aastal on oodata veel 300 tuhandet inimest.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.