esmaspäev, september 05, 2016

Soome politseijuht avas suu ja ei varja tõde!


Avalikkuses on äratanud kõvasti tähelepanu Soome politseijuhi Koskimäe poolt ajakirjale The Telegraph antud intervjuu.

Lehe jutu järgi ütles Koskimäe, et Soome parkides ja tänavatel toimunud massilised seksuaalsed ahistamised olid enne möödunud aastal saabunud 32000 pagulast, nende riigis tundmatud. Koskimäki rääkis The Telegraphi intervjuus ka aastavahetusel toimunust kui Helsinki raudteejaama tunnelisse kogunes hinnanguliselt umbes 1000 pagulast..

LOE INTERVJUUD SIIT

3 kommentaari:

  1. Need pagulased tuleks maalt välja saata, sinna kust nad ütlesid ent tulevat. Nad ei austa riigi seadusi mis neile varjupaika pakub.

    VastaKustuta
  2. mis see aitab, et pagulased välja saata ? miks vihastada süsteemi kõige viimast mutrite peale ja kulutada oma energiat täpselt sinna kuhu süsteem tahab, et sa kulutaksid? ilmselgelt on tegu suure poliitilise mängu ja inimkaubandusega ning probleem tuleks kõrvaldada mitte tagajärjed. inimeste silmad suunatakse pagulastele, kes on meelega sisse toodud, et keskmisel lambal oleks tegemist "enda ümber toimuva jälgmisega" kui teglikult on tal silmaklapid ja ta vaatab kuhu nukumeister näitab- ehk siis on vaja mõelda, miks maailmavalitsused liigutavad inimasse sellisel määral ühest kohast teise ja korraldavad meelega kaost... ehk et tekitada kaos ? just nimelt! nüüd mõelge, miks on neile kaost tarvis:)

    VastaKustuta
  3. kommentaator "Anonüümne" VIITAB JUST KOGU PARADIGMA tõelistele taustsüsteemidele...!!!

    VastaKustuta

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.