kolmapäev, september 21, 2016

VIDEO JA PILDID: Nad ründasid ohvrit "nagu loomad", filmides kogu peksmist pealt.


Video ja pildid. 15-aastane briti tütarlaps meelitati lõksu ja peksti julmalt läbi 5-liikmelise neegritüdrukute kamba poolt. Nad ründasid ohvrit "nagu loomad", filmides kogu peksmist pealt ning postitasid selle sotsiaalvõrgustikku Snapchat. 










Pärast rünnakut võeti ohvrilt ära kingad. Michellel on julma peksmise tagajärjel peatrauma, sinised silmad, paistes põsk ja haavad üle keha. Tal on ka närvivapustus, mistõttu ta kardab kodunt välja minna.

Samal ajal kui Eesti politsei otsib taga trammis neegrit tõuganud noormeest (http://pluss.postimees.ee/…/trammis-tumedanahalist-meest-to…), on mujal Euroopas vägivald pöördunud vastupidiseks.
Antud juhtumit ei taheta mitte kuidagi liigitada rassismi alla. Kujutage vaid ette vastupidist situatsiooni ja millise suure kella külge oleks asi siis pandud. Samas suunas liigub ka Eesti - kui trammis rünnatakse näiteks venelast, soomlast, lätlast jne või saab peksa mõni kohalik, siis on see tavaline juhtum ning ei pälvi erilist tähelepanu. Kui aga juhtub olema mõni teise nahavärviga, siis on see lausa politsei riiklik prioriteet leida süüdlane. Kahepalgeline, kas pole?

NB! PILDI SUURENDAMISEKS KLÕPSA PILDILE

 FOTO TÜDRUKUST ENNE:





KALLALETUNG:







 


  
FOTO PÄRAST:



 
 

 








1 kommentaar:

  1. Holy shit!!!! i was working and saw this on my news feed what the hell is wrong whit people???!!! how does a sweet kid earn something like this???? god i hope these black monkeys!!! (yes i just sayd that) burn for this!!!! god i wish i could help the girl somehow....all i can do right now is wish her a full recovery and i hope some day she will not be afraid!!! Brittain do something!!!

    VastaKustuta

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.