reede, oktoober 28, 2016

FOTOD JA VIDEO: Vasakäärmuslased, värvilised ja transseksuaalid mässavad Kalifornia Ülikoolis.

The Washington Timesi, Fox Newsi ja Heatstreeti artiklite põhjal kirjutas 27. oktoobri soomlaste MV-lehti, et möödunud reedel, 21. oktoobril alustasid Kalifornia Ülikoolis Berkeleys vasakäärmuslased, värvilised ja transseksuaalsed tudengid mässu ning ei lase valgenahalisi üliõpilasi ülikooli ruumidesse.

Meeleavaldajad on häirinud valgenahalisi tudengeid ja peatanud liiklust, hüüdes "Kelle ülikool?" "Meie ülikool!". Nad nõuavad ainult neile kasutamiseks mõeldud eraldi ruume ülikoolis. Heatstreeti toimetaja kohtus ühe protestiliikumise juhi Juan A. Prietoga, kes kirjeldab end kui punkarit, kes tahab hävitada ameerikaliku süsteemi. Piltidel kasutab ta kommunistide sirpi ja vasarat. The Daily California ajalehe kirjutises ütleb ta, et viibib riigis illegaalselt ja nimetab USA migratsioonipoliitikat "terrorismiks".
Teine võtmeisik Naphtalie Jeanty austab Mustade Pantrite liikumise poliitilisi ideaale.
Mässajad avaldavad toetust Hillary Clintonile, protesteerides Donald Trumpi vastu, kuna ta on valge ja heteroseksuaalne mees.
Värviliste ja transseksuaalide mäss jätkub.
Huvitav, et selliste juhtumite puhul ei räägita rassismist, seda valgete suhtes, vaid on hoopis üks avalikult toetatud edumeelne aktsioon.




Allikas: MVLEHTI






























Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.