neljapäev, november 24, 2016

Itaalias valminud raport sedastab: "Rohkem immigrante = Suurem kuritegevus".

Kas "rassistidel" oligi õigus? Itaalias valminud raport sedastab: "Rohkem immigrante = Suurem kuritegevus". On olemas otsene seos riiki sisenevate immigrantide arvu ja kuritegevuse tõusu vahel, märgib Itaalia päevalehes Il Giornale kolmapäeval avaldatud raport.

Päevaleht viitab hiljuti valminud Confcommercio (Ettevõtete liidu) uuringule, mille kohaselt eksisteerib statistiline seos kuritegevuse ja immigratsiooni vahel. Raport leiab, et on teatud kindlad piirkonnad, kus immigrantide arvu suurenedes 1% võrra, on samas piirkonnas tõusnud kuritegevuse määr 0,4%.



Enamgi veel, uuring paljastab, et Itaalia kodanike hulgas on 4,3 süüdimõistetud kurjategijat 1000 inimese kohta, samal ajal kui legaalsete immigrantide vastav arv on pea kahekordne, 8,5 kurjategijat 1000 inimese kohta. Siiski murettekitavam on kuritegevus illegaalsete immigrantide seas, kus kurjategijate arv võrreldes teistega tõuseb järsult rohkem kui 50%.
Kuritegevus on tänavu Itaalia ettevõtetele maksma läinud 26 miljardit eurot (seal sisalduvad saamata jäänud tulu, kindlustus, õiguskulud ja kulud kaitsesüsteemidele). Itaalia statistikaameti (ISTAT) ja siseministeeriumi andmetel on tõusnud ka raskete kuritegude arv.
Itaalia on tänavu püstitamas immigratsiooni rekordit. Alates 1. jaanuarist on Itaalia rannikule maabunud 168 500 migranti ("sõjapõgenikud" Aafrikast) ning igapäevaselt lisandub sadu uusi migrante.
Allikas: breitbart.com

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.