esmaspäev, november 28, 2016

Lõpp leebe Saksamaaga | Minister saadab 500 000 migranti kinnipidamiskeskusesse Egiptuses.

Lõpp leebe Saksamaaga. Saksa tipp-poliitik tuli välja karmi plaaniga, mis näeb ette 500 000 migrandi saatmise kinnipidamiskeskusesse Egiptuses.

Baden-Württembergi liidumaa siseminister Thomas Strobli pühapäeval ilmunud artikkel väljendas soovi asuda otsustavalt suurendama illegaalsete immigrantide ja tagasilükatud asüülitaotlejate väljasaatmist Saksamaalt. Strobl märkis, et aastal 2017 on Saksamaal tõenäoliselt pool miljonit võõramaalast, kel ei ole õigust riigis viibida.
Praegune tagasi lükatud asüülitaotlejate väljasaatmissüsteem on valulikult aeglane, kuna tuhanded migrandid võitlevad maalt väljasaatmise vastu, kusjuures kõik toimub saksa maksumaksjate poolt rahastatud kohtuistungite raames ning erinevate inimõiguslaste gruppide abil.
"Me vajame siin rahvuslikke jõupingutusi! Me ei saa tolereerida 500 000 ebaseaduslikult riigis viibivat võõramaalast. Me vajame kiirelt uusi instrumente tagasirändeks ja riigist väljasaatmiseks. Vastasel juhul me õõnestame usaldust meie õigusriigi vastu."
Strobl tutvustab teisipäeval dokumenti, mis kannab nime "Kel ei ole riigisviibimise õigust, peab lahkuma". Nädal hiljem kavatseb ta seda dokumenti esitleda CDU partei iga-aastasel kongressil.
Ühtlasi teeb ta ettepaneku rajada Egiptusesse Saksamaalt tagasipöördunute ja väljasaadetute jaoks spetsiaalne keskus. Sinna saadetaks koos Vahemerelt kokku korjatud "merehädalistega" kõik Saksamaal keelduva otsuse saanud asüülitaotlejad.
Muide, üllatav on fakt, et selline väljaütlemine tuleb Merkeli valitsuserakonna Kristlik-Demokraatliku Liidu (CDU) ridadest. Näitab, et valimised on tulekul...
Allikas: express.co.uk

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.