laupäev, november 19, 2016

"Nad tahavad, et me oleksime islamiseeritud. Nad põlgavad meie riiki ja meie väärtuseid"

"Moslemid vihkavad meid". Saksa pagulaskeskuste tõlk tuli välja avameelse tunnistusega. Araabia keelt rääkiva tõlgi sõnul näitavad moslemid kristlaste vastu välja erakordset vihkamist: "Nad tahavad, et me oleksime islamiseeritud. Nad põlgavad meie riiki ja meie väärtuseid". Viha on märganud ta nii pagulaskeskustes kui ka mošeedes.

Eritrea naine (39), kes tuli ise põgenikuna Saksamaale 90ndatel ning on töötanud vabatahtlikuna mitmetes pagulaskeskustes üle Saksamaa, et "anda midagi tagasi", avastas enda jaoks midagi šokeerivat. Tema sõnul näitavad moslemid välja "tõelist viha" kristlaste vastu - nende tõeline pale paljastub siis, kui nad on omakeskis ning väljaspool kristlaste "kuuldeulatust". Moslemi vanemad räägivad oma lastele, et nad ei tohi mängida kristlastest lastega. Nad flirdivad mõttega "hävitada" kristlased, sünnitades palju rohkem lapsi. "Me mitmekordistame enda arve. Meil peab olema rohkem lapsi kui kristlastel, sest see on ainus viis kuidas saaksime neid "hävitada" siin," on rääkinud mitmed moslemi naised.
Tõlgi sõnul on probleemi osaks ka teised tõlgid, kes seavad takistusi kristlastest põgenikele asüülitaotluste esitamisel, jättes neile ütlemata, et protseduuril on neil õigus saada tõlgitud küsimustikke. Tõlgi sõnul on täiesti tavaline see, et kristlastest põgenikud on pagulaskeskustes "rõhutud, hirmutatud ja ahistatud moslemite poolt".

Allikad: Thesun, Dailimail ja Breitbart

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.