reede, november 11, 2016

Trumpi vastu korraldatud protestide taga on Sorose raha.

Paljudes Ameerika linnades kohe pärast valimistulemuse teatavakstegemist lahvatanud Donald Trumpi vastu suunatud meeleavaldused on organiseeritud rühmituse MoveOn.org poolt, mida rahastab George Soros.
Juba kolmapäeva pärastlõunal saatis MoveOn.org välja pressiteate, milles kutsus “ameeriklasi ühinema sadadeks rahumeelseteks (nagu selgus, vägivaldseteks – toim) kogunemisteks solidaarsuse, vastupanu ja meelekindluse väljendamiseks pärast valimistulemuste teatavakstegemist.”
Nagu vahendab Breitbart, oli eesmärgiks “seista vastu Donald Trumpi kitsarinnalisusele, ksenofoobiale, islamofoobiale” jne jne. Paari tunniga oli selliseid kogunemisi kogu USA peale juba üle kahesaja ning nende arv on kasvanud.
“See on katastroof,” kirjutas MoveOn.org oma liikmetele. “Me võitlesime kogu südamest, et seda reaalsust vältida. Aga nüüd on see siin.”
Tänavarahutuste tekitamise taktika on lihtne. Sponsorite nagu Soros raha eest palgatakse agitaatoreid ja värbajaid, kes sõidavad linnast linna ja “teevad algust”.
Üritused jätkuvad seejärel juba kohalike toel ja agitaatorid-värbajad suunduvad uutele tööpõldudele.
Algaja agitaatori palk on 10 000–20 000 dollarit või 1500 dollarit nädalas või 15–18 dollarit tunnis.
Allikas: Objektiiv

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.