neljapäev, november 03, 2016

VIDEO: Venemaa president Vladimir Putin on šokis immigrandi kriisist euroopa liidus!

Venemaa president Vladimir Putin on üldiselt vaikinud Euroopat tabanud põgenikekriisi koha pealt. Kuid sel nädalal toimunud pressikonverentsil ütles ta sõna sekka. 

Ta "Euroopa riigis, laps on vägistatud migrandi poolt ja kohus vabastab ta. See ei mahu mulle pähe, mida nad küll seal mõtlevad," imestas Putin., kuna kohtule ei olnud selge, kas 10-aastane laps nõustus vahekorraga. 

"Euroopa riigis, laps on vägistatud migrandi poolt ja kohus vabastab ta. See ei mahu mulle pähe, mida nad küll seal mõtlevad," imestas Putin. "Ma ei oska isegi selgitada seda loogikat - kas see on süütunne migrantide ees? Mis toimub? Arusaamatu."
Putini meelest näitab see traditsiooniliste rahvuslike väärtuste nõrgenemist. "Ühiskonnal, mis ei suuda kaitsta oma lapsi, ei ole tulevikku," ütles Putin.
Märtsis kritiseeris Vene föderaalse migratsiooniameti juht Konstantin Romodanovski, et Euroopa liidrid tahtlikult ignoreerivad kultuurilisi erinevusi, mis on põhjustanud sellise kaose üle kontinendi. Romodanovski ütles, et "multikultuursus on läbikukkunud", sest Euroopal puudub ühine strateegia integreerimaks pagulasi Lääne ühiskonda.
Allikas: Dailimail

2 kommentaari:

  1. Nii hea ,et isegi MAAILMA KÕIGE MÕJUKAIM INIMENE SAAB INtEGRATSIOONIST SAMAMOODI ARU NAGU MINAGI JA PALJUD EUROOPA INIMESED!!!!!!

    VastaKustuta
  2. Jah...tõepoolest... See pole küll enam propaganda... See on härra presidendi isiklik ja siiras tunne...Selle väljaütlemise eest...respekt härra Putinile...

    VastaKustuta

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.