reede, detsember 02, 2016

Välismaa | Saksamaal saavad põgenikud tasuta flirtimiskoolitust

Horst Wenzel (27) on üks tuntumaid flirtimistreenereid Saksamaal. Tema juhitavatel kursustel osalemise eest tuleb sakslastel välja käia sadu eurosid.
Erandiks on Saksamaale saabunud põgenikud, keda Horst Wenzel õpetab septembrist saati tasuta. "Ma usun, et parim integratsioon on töö leidmine, sõprussuhete ülesehitamine ja partneri leidmine," selgitas ta Euronewsile antud intervjuus, miks ta põgenikke tasuta koolitab.
Horst Wenzel loodab põgenikele flirtimiskoolitust jagades abistada neid Saksa naistele lähenemisel. Muidu juhtub jälle nii nagu viimasel uusaastaööl Kölnis, kus immigrandid korraldasid "pikkade käte öö" ja käperdasid valimatult ettejäänud naisi.
Kursustel osaleva Süüriast pärit 24aastase Omar Mohamedi sõnul on saadavad teadmised kasulikud. "Meie elukorraldus Lähis-Idas on hoopis teistsugune kui siin Euroopas. Usk on teine ja ka maneerid. Meil niisugust vabadust ei ole," ütleb ta.
Samuti Süüriast pärit üliõpilane Jamal ütleb, et Saksa naised on pisut rassistid. "Nad ei tea, kuidas põgenikud elavad. Neil on põgenikest täiesti vale pilt," selgitab ta.
Focus Online’i andmetel ei soovi sugugi kõik Horst Wenzeli kursustel käivad põgenikud leida endale sakslannast sõbrannat, neid huvitavad vaid oma kodumaalt pärit naised.
Allikas: Õhtuleht

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.