reede, veebruar 03, 2017

Galojanil oli õigus? Ilves ongi maniakaalne krediitkaardikasutaja



Eesti Euroopa Liikumise endine juht Anna-Maria Galojan ütles tema-vastaseid süüdistusi kommenteerides, et talle süüks pandud kulutused tegi tegelikult liikumise varasem juht Toomas Hendrik Ilves. Galojani ei uskunud keegi ja tema palveid kutsuda Ilves kohtusse lihtsalt eirati.

Nüüd aga tuleb välja, et Ilves on lausa maniakaalne krediitkaardikasutaja ja rahva tagant varastaja. Galojanile süüks pandud kulutused kahvatuvad Ilvese hilisema tegevuse kõrval. Ja on näha, et just Ilves on Versace ja muude kallite kaubamärkide ning spaa-teenuste austaja.

Kas Galojan mõisteti vangi Ilvese kuritegude eest? Tundub küll nii. Kas keegi kunagi seda asja hakkab uurima? Vaevalt, sest suurte ninade kuriteod mätsitakse Eestis kinni, alates Konstantin Pätsist kuni Ilveseni välja. Ja siis küsitakse, miks Eestil ajaloos nii sitasti on läinud. Kala hakkab mädanema peast, nagu öeldakse.

Kui Eesti on ka tegelikult õigusriik, tuleks Ilves pärast Pealtnägijas avalikustatud infot vastutusele võtta. See, mis sealt välja tuli, on puhas kuritegevus, lisaks räme rahvale näkku sülitamine. Ja sellisele persevestile tegi Eesti rahvas veel 152 000 euro suuruse kingituse. President my ass, ausõna!

Ilmus algselt blogis Inno ja Irja kohvik

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.