esmaspäev, august 21, 2017

Poola peaminister peale terrorirünnakuid Hispaanias ja Soomes: POOLA KODANIKE JULGEOLEK ON HINDAMATU! Me ei kavatse osaleda Brüsseli eliidi hullumeelsuses!

Maikuus toimunud Manchesteri terrorirünnaku järgselt noomis samuti Poola peaminister Beata Szydło parlamendis kõneledes üliteravalt Euroopa poliitilist eliiti ning hoiatas, et kui kontinendil ei astu esile tugevaid poliitikuid, tuleb üha sagedamini nutta oma laste pärast.

"Me ei kavatse osaleda Brüsseli eliidi hullumeelsuses," ütles Szydło toona. "Me tahame aidata inimesi, mitte poliitilist eliiti" vahendab Wpolityce.

"Kuhu oled sa teel, Euroopa?" küsis ta. "Tõuse oma põlvedelt ja ärka surmaunest või muidu nutad sa oma laste pärast iga päev."
See kõne läks liikvele üle maailma ning peale viimaseid rünnakuid saanud temalt täiendavaid kommentaare.
"Ma kordan neid sõnu ja rõhutan neid veelgi tugevamalt. Te peate ärkama oma surmaunest, lõpetama põlvitamise ja vaatama reaalsusele silma. Mul on mulje, et Euroopa eliit, inimesed kes peaks seisma kodanike julgeoleku eest, ja poliitikud, kas ei näe probleemi või nad eiravad seda," ütles Poola peaminister.
"Meie ei lepi kunagi sellega. Pole mingit hinda, mille eest me müüks Poola kodanike julgeolekut," lisas ta.
Beata Szydło ütles, et riigid nagu Poola, Ungari ja Slovakkia ei seisa silmitsi islamiterrorismi probleemiga. Kesk-Euroopal on olemas lahendused ja me näitame, kuidas seda teha. Nüüd on vajalik, et ka teised riigid mõistaks ning ei kardaks sellest rääkida.
"Jätke see poliitiline korrektsus ja asendage see poliitilise mõistusega," lisas Poola riigijuht.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.