pühapäev, august 20, 2017

R.I.P. Nad surid terrorirünnakus, Barcelonas! Kes olid need inimesed, kes Hispaanias, Barcelonas terroristide poolt halastamatult tapeti?

Saksa meediast tõlgitud. Kes tõlkis, ütles kommentaaris, et nuttis seda tehes...

*****************************************

Nad surid terrorirünnakus, Barcelonas!
Kes olid need inimesed, kes Hispaanias, Barcelonas terroristide poolt halastamatult tapeti?
Siin on mõned lood neist inimestest, kes said hukka terroristide käe läbi!
14 inimest surid terroristide käe läbi, neist 13 Barcelonas ja üks naine Cambrilsis. 130 vigasaanust võitlevad paljud endiselt oma ellujäämise nimel sh kaks naist Saksamaalt. Need olid ainult paar ükskikut sentimeetrit, mis määrasid jalakäijate tänaval olnud inimeste elu ja surma. Kurjategijad sõitsid valge kaubikuga sik-sakitades mööda jalakäijate tänavat, jahtides jalakäijaid. 13 inimest surid Barcelonas, otse linna südames. Üks naine suri 100 km eemal, rannakuurortilinnas Cambrilsis kui kurjategija talle noaga näkku otse lõi!
 
Bruno Gulotta (35) Itaaliast 
Kui surmakaubik tema suunas liikus, ei jooksnud mees eest. Ta viskus oma pere ette, kaitstes oma kahte väikest poega, 6.a. Alessandrot ja 7 kuust Ariat ning oma abikaasat, Martinat. Ema koos poegadega jäid terveks. Laste isa, Bruno Gulotta suri kohapeal. Mees töötas tehnoloogiafirma müügijuhina. Tema kolleegid kirjutasid tema FB seinale, puhka rahus ja kaitse oma lähedasi nüüd ülalt!
Luca Russo (25) Itaaliast 
Luca Rosso Itaalia põhjaosast Bassano Grappast, kõndis promenaadil oma kihlatu Marta Scomazzoniga. Mees oli just edukalt lõpetanud inseneriõpingud ja töötas oma kihlatuga koos vabatahtlikuna „Rohelises Ristis“. Oma Barcelona reisil nautisid nad kahekesi olekut. Kahjuks märkasid nad liiga hilja, et kaubik nende suunas tormas. Me kõndisime üksteise kõrval, kui kaubik meile otsa sõitis, ütles Marta Scomazzon. Ma kukkusin ja mõistsin, et Lucat ei ole enam seal. Ma ei näinud teda enam. Tema keha pühiti valge kaubiku poolt minema. Marta Scomazzoni enda vigastused ei olnud eluohtlikud, ainult paar luumurdu.
Jared Tucker (43) USA
Jared Tucker Californiast viibis oma naisega Barcelonas pulmareisil. Jared abiellus oma armsamaga tegelikult juba aasta tagasi. Noored säästsid aasta vältel raha, et pulmareisile minna. Nad kõndisid kesklinnas kui Jared tualetti läks. Heidi ootas teda väljas, kui äkki põrgu lahti läks. Abikaasa ei näinud Jaredit enam kunagi.
Elke Vanbockrijck (44) Belgiast
Postitöötaja Elke nautis Barcelonas puhkust oma poegade ( 14.a. ja 10.a.) ja abikaasaga. Samal ajal kui teda „Surma-kaubik“ tabas, jäid tema pojad ja tema politseinikust abikaasa otsasõidust puudutamata. Poegade jalgpallitreener ütles, et Elke oli väga positiivne inimene. Sel nädalal peetakse klubis enne igat mängu paar vaikuseminutit surnud ema Elke mälestamiseks.
Ian Moore Wilson Kanadast
Kanadalane Ian Moor Vancouverist puhkas oma abikaasa Valeriega Barcelonas.
Vancouveri politsei ütleb Ian Moorei kohta, et ta oli armastav isa ja suurepärane abikaasa, kes hindas häid raamatuid, uute kohtade avastamist ning head õlut. Tema abikaasa Valerie lebab raskelt vigastatuna haiglas. Perekond tänab kõiki, kes nende ema seoses juhtunuga vabatahtlikult aitasid.
Francisco López Rodríguez (57) Hispaaniast
Oskustööline Francisco López Rodríguez kolis oma perega Andaluusia Cranadast Barcelonasse, kuna seal pakuti mehele paremaid töötingimusi. Mees oli parasjagu koos oma lähedastega kesklinnas, kui Mõrtsuk-Kaubik teda tabas. Tema abikaasa sai väga raskelt viga. Hispaania ajalehe sõnutsi kaotas selles terroriaktis elu ka mehe 3 aastane vennapoeg.
Kolmekümmend neli erinevat rahvust on esindatud vigasaanud ja surnud inimeste hulgas. Sealhulgas 13 sakslast.
Kus on 7.a. Julian Sydneyst
Pärast terrorirünnakut jäi teadmata kadunuks 7 aastane Julian Cadman Austraaliast, Sydneyst. Ta oli oma emaga Barcelonas, et osa võtta ühe nõo pulmast. Poisi ema lebab raskelt vigastatuna haiglas. Isa lendas Austraaliast Hispaaniasse, et otsida oma kaduma läinud poega. Austraalia peaminister Malcolm Turnbull kutsus oma kaasmaalasi palvetama Juliani eest. Palvetagem meiegi, et laps üles leitaks!
7 aastane Julian leiti surnuna!
Allikas: BILD

1 kommentaar:

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.