neljapäev, august 03, 2017

Süürlane lõikas oma naisel keele ära, kuna naine tahtis vägivaldse mehe juurest minema kolida ja lahutada

Palju "toredaid" süüria mehi on saabunud...

Bild kirjutab, et Süüriast pärit Yahya A. (48) mõisteti esmaspäeval (31.07) Potsdamis süüdi oma naise ettekavatsetud mõrvas ja raske kehavigastuse tekitamises. Tema vanglakaristuse pikkuseks määras ringkonnakohus 9 aastat.
Mees pussitas oma laste ema, Sanaa A-d, naine elas pussitamise üle. Mitte ainult meeleheide ei tõuganud meest sellisele teole, vaid ka viha, sest ta pidas naist oma isiklikuks omandiks, ütles kohtunik Horstkötter.
"Meil ei ole mingit kahtlust, et teie teo liikumapanevaks jõuks olid madalad instinktid. Meil siin aga ei ole selline käitumine aktsepteeritav."

Naine oli kohtu otsusega nõus. 

Ta noogutas jaatavalt. Naine oli pidanud juba 14. eluaastast alates selle mehega sundabielus olema. Mees peksis nii naist kui ka lapsi ning jõi palju alkoholi.
5. jaanuaril ründas Yahya A. oma naist Sanaa A-d (pildil). tänaval ja lõikas tal keele ära. Põhjus - naine tahtis mehe maha jätta. Mees ähvardas naist juba detsembris, et kui naine ta maha jätab, siis tapab ta naise oma kätega. Mees ei suutnud leppida, et naine ta maha jätta kavatseb.
Naine elas rünnaku üle, kuid seda tegu jääb väikesekasvulisele naisele igavesti meenutama pikk arm tema kaelal, mis ulatub vasaku kõrva juurest kuni lõuani. Naisele tehti 14 õmblust. Naine ütles, et tal oli surm silme ees. Möödakäijad päästsid ta mehe käest.
"Kui sakslased poleks appi tulnud, oleksin ma praegu surnud," ütles ta.



Lisaks ahistas mees oma tütart seksuaalselt. Naine kinnitas, et nägi seda oma silmaga. Naine ütles peale kohtuotsuse väljakuulutamist, et tema jaoks on oluline, et mees tuuakse kohtu ette ka tütre seksuaalse ahistamise pärast.
Uurimine jätkub.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.