pühapäev, august 13, 2017

VIDEO | VALIMISED 2017! ROHELISTEST SAID LILLAD?

Rohelised ei juhindu enam mitte loodusest ega loomulikkusest, vaid ka see erakond on läinud 100% poliitkorrektsuse ja poliitilise peajoone teele. 

Harri Kingo kirjutab, et just rohelised põlgavad ära koolides õpetatava bioloogiateaduse faktid ja praktiliselt kogu eluslooduse jagunemise kaheks sooks ning hakkavad promoma absurdset sooneutraalsust, mille kohaselt on inimese sugu vaid kinni tema mõtlemises.
Kuidas rohelised on jõudnud selleni, et eitada mehe ja naise erinevust nii silmnähtaval - kehalisel - kui ka kromosoomide rakutasandil, see on absoluutselt arusaamatu.
Kas tõesti rohelised arvavad, et kui isajänes ajab kevadel taga emajänest, siis on selle põhjuseks isajänese väär mõtlemine!? Et mitte vaid inimene, vaid kõik loomad, linnud, kalad ja putukad mõtlevad valesti!?
Tõesti!? Ja nad nimetavad endid pärast sellist jama veel rohelisteks!?
Kuidas aga on lood selle väidetava diskrimineerimise ja homodele võrdsete õiguste andmisega?
Unustage see puhas vale mingist "homode diskrimineerimisest" ja neile "võrdsete õiguste andmisest." Neil on absoluutselt samad õigused mis on kõigil inimestel, neid koheldakse Eesti Vabariigis absoluutselt võrdselt kõigi teiste kodanikega. Pole ühtegi seadust, mis asetaks homod seaduse silmis mingisse ebavõrdsesse seisundisse või staatusesse võrreldes kõigi ülejäänutega. Homo ei saa abielluda samasoolisega? Kuid ka hetero ei saa seda teha. See ongi võrdsus seaduse ees.

 

Homod tahavad mitte mingit võrdsust, vaid ühte kahest: kas endale eriõigust või siis seadustada kogu ühiskonna jaoks, et kõik võivad abielluda kõigiga, olenemata soost.

Niisiis, variante homode abielu seadustamiseks on mitu.
1. Anda homodele eriõigus abielluda samasoolisega. Homodele eriõigust anda ei saa - see tähendaks, et nad on võrdsemad kui kõik teised kodanikud.
2. Et on selge, et vähemus (2%) ei saa demokraatlikus riigis esindada tervet rahvast, kogu rahva tahet, siis tuleb viia läbi rahvahääletus, küsida rahva tahet. Kui 50% + 1 inimene Eestis on selle poolt, et soolisi piiranguid abiellumisel enam pole, siis saab samasooliste abielu seadustada. Riik rahvahääletust läbi ei vii, sest enamus on selle vastu.
3. Kui riik määratleks homod kui erivajadustega puudelisteks, siis on tee neile abiellumiseks avatud. Paraku, riik seda kah ei tee: ei määratle homosid erivajadustega puudelisteks isikuteks, kellele on vaja sellist erisoodustust abielluda samasoolisega.
Korrektset, õigusriiki ja demokraatiasse sobivat juriidilist lahendust siin tegelikult polegi.
4. Kuid on olemas veel üks võimalus: valitsejate POLIITILINE TAHE. See eirab nii seadusi kui rahva enamuse demokraatlikku tahet. See lihtsalt kehtestab mingi seaduse hoolimata millestki või kellestki. Selline seadusandlus on omane diktatuuridele.
Kahjuks on meie riik valinud 4. variandi: riik seadustas homoabielu oma kohtuotsusega ja seda seaduserikkumist õigustas EV president.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.