esmaspäev, september 18, 2017

Eesti jaoks on ettenähtud 7,6 miljonit pagulast

EU on koostanud aastal 2010 nn. lôpliku raporti pagulaste ümberpaigutamisest. 

Lk 109 on ka arvud toodud ning Eesti jaoks on ettenähtud 7,6 miljonit pagulast.
Paljud peavad seda naljaks aga nüüd tundub meile, et tegemist täiesti reaalse plaaniga, mida ka kavakindlalt ellu viiakse.

Tähelepanu tasub pöörata ka Punkt: "6. Start with small numbers to make relocation understandable and acceptable to the general public.A sense that experts working on refugee and asylum issues across Europe worry that the public would not accept relocation, largely due to fear of the scale of movements, leads to the suggestion that any relocation programme should start with relatively small numbers. Indeed, this has largely been the case for the existing pilot projects"

Allikas: State Watch


8 kommentaari:

  1. Kas keegi austet blogijatest või selle blogi lugejatest (peale minu, kes ma juhukõlalisena kursavenna poolt saadetud lingi peale siia sattusin) seda viidatud algallikat ka lugeda ja aru saada (tõlkida) on püüdnud?

    Kui nii, siis ma palun esitada tõlge, kust nähtub käesolevas artiklis esitatud väite tõelevastavus. Kuna ma blogi ei jälgi, palun väga mind võimalusel FB kaudu ka tõlke ilmumisest teavitada.

    Tänan

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Loe artikli lõpus: Allikas - State Watch ja seal on link!

      http://www.statewatch.org/news/2010/nov/eu-com-final-report-relocation-of-refugees.pdf

      Kustuta
    2. Ma tänan, kuid ma just selle PDFi lugemise järel oma viimatise palve esitasingi. Paistab, et sa oled seda PDFi ise lugenud ja saad täpselt aru, millest jutt. Muidu sa seda mulle ju ei viitaks? Tähendab, meil on keegi, kes oskab sealt failist viidata ja tõlkida konkreetse(d) koha(d), kus räägitakse, et "Eesti jaoks on ettenähtud 7,6 miljonit pagulast."

      Ootan pingsalt.

      Tänan.

      Kustuta
    3. Ma ootan ka pingsalt kuna aktuaalne teema ju. Võibolla tuleb kasutusele võtta mingisugune matemaatiline valem ja arvud ise kokku lüüa. Proovisin küll ctrl + f, kuid ei leidnud midagi, mis viitaks et 7.6 miljonit ja mis ajaperioodi jooksul...

      Kustuta
  2. JÄLKE SITASEID JOBUSID POLE EESTISSE VAJA! SITTAVAD,LÕHUVAD,LAMENDAVAD ,PÕLETAVAD JA ULUVAD OMA IDIOOTSEID PALVUSI.EESTI KVOOT IDIOOTIDE JAOKS ON 0!!!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ma pole üldsegi pagulaste jmt poolt (v.a. teatavad erandid), ent kui sinusugused lõugavad, et "Eesti kvoot idiootide jaoks on 0," siis ei jää mul muud üle kui paluda sul lahkelt oma asjad pakkida ja iseenda sätestatud kvootide alusel Eestist ära, kuskile mujale kolida.

      Kustuta
  3. tähelepanu tasub pöörata sellele, kuidas lihsast uurimustööst, on tehtud siinsete blogipidajate poolt lõplik raport euroopale :) ja nii on väga lihtne taaskord hirmu külvata, sest kui suur protsent teie lugejatest ikka viitsib keerulisse uurimusse süvenede, mis veel väljamaa keeles ..(väljavõte nimetatud uurimusest : 1.1 Purpose of the study (tõlge- uurimuse eesmärk, mitte lõplik raport)
    The purpose of this study is to provide the European Commission with detailed information about the financial, political and legal implications of relocation of beneficiaries of international protection. eesti on hetkel vastu võtnud 161 kvoodipagulast, kellest 83 juba siit minema jalutanud, igal aastal tuleb eestisse elama 2500 inimest kogu maailmast, paraku rohkme lahkub. pange oma aur idapiirile, kus reaalselt alati oht valitsenud :) tänan tähelepanu eest!

    VastaKustuta
  4. Kui kunagi Eesti jõuab viie rikkama riigi hulka.Ka siis ei suuda Eesti seda loomakarja toita.Kes kurat selliseid lollusi sepitseb.Blogi kaotas just usaldatavuse ning muutus solgilombiks...

    VastaKustuta

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.