teisipäev, juuni 07, 2016

Peavoolumeedia ei saa isegi loodusõnnetusi kajastatud ilma pagulaste propagandata.


Austria riigitelevisiooni ORF süüdistatakse lavastatud kaadrites, milles kujutatakse migrante abistamas üleujutuste kahjude likvideerimisel. 

Kaadrites näeb vabatahtlikke migrante Schwäbisch Gmündi linnas kühveldamas muda ja prahti, mis on sinna tekkinud suurte üleujutuste tagajärjel.
Nüüd selgus, et nimetatud kaadrid on lavastatud. Linn vajas küll hädasti abilisi koristustöödele, aga selleks palgati linna poolt eraldi töölised. Reedeks, kui enamus töödest oli juba tehtud - katkine mööbel ja muu prügi oli tööliste poolt ühte kohta kokku kogutud - vedasid "sallivad" aktivistid sinna kohale migrandid ning kujutati neid migrante seal prügihunniku kõrval usinalt "kahjusid likvideerimas". Muidugi filmiti kõike toimuvat ja pandi riigitelevisiooni, näitamaks kui toredad ja abivalmid need pagulased ikka on.
Nii käivad asjad Austrias. Polegi imestada, et traditsioonilist peavoolumeediat nimetatakse Lügenpresse ehk "valetav meedia". Tuleb meelde, et Kanal 2 uudistesaade ei saanud samuti ilma pagulaspropagandata, kui migrante kujutati abistamas Saksamaal üleujutuse põhjustatud koristustöödel. Äkki oli seegi lavastatud?

Allikas: Breitbart

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.