teisipäev, juuni 07, 2016

Migrandid panid suure messikeskuse põlema?



Saksamaal Düsseldorfis süttis täna suures messikeskuses tulekahju. Politsei arreteeris tulekahjuga seoses 2 migranti. 

Tuli sai alguse messikeskuse saalist 18, mida kasutatakse hetkel pagulaskeskusena. Tõsiseid tulekahjustusi saanud hoonesse oli paigutatud 282 "elanikku", kellest enamik mehed.

Jällegi on üles kerkinud teema pagulaskeskuste süütamisest. Saksamaal on migratsioonikriisi algusest põlenud pagulaskeskused pea iga päev. Paljudel juhtudel on tõendatud, et migrandid ise, kas tahtlikult või hooletusest, on oma elukoha põlema pannud.
Üks viimane juhtum oli Ingolstadt'is, endises hotellis, kuhu paigutati 120 pagulast. Süüdlaseks osutus 22aastane süürlane, kes ähvardas teisi noaga, peksis puruks pargitud Porsche sportauto ja pani seejärel majutusasutuse põlema. Üks veel äärmuslikum näide on aprillist, kui Süüria mees tunnistas, et enne hoone süütamiskatset, oli ta joonistanud pagulaskeskuse seinale haakristi.
Loomulikult üritatakse paljudel juhtudel süüdlasteks teha kohalikke pagulasvastaseid või nn "paremäärmuslasi". Politsei ja meedia on keskendunud just viimaste kuritegudele ja iga hinna eest üritatakse põlenguid just pagulasvastaste teona serveerida. Meilgi Eestis ei ole vaja juhtumit kaugelt otsida, kui kõige kõrgemal tasemel toimus häbenemine oma rahva pärast. Kui kaugel see Vao põlengu uurimine üldse on? Pole enam midagi sellest kuulda.

Allikas: Breitbart

der Flugbetrieb geht dennoch weiter.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.