esmaspäev, juuli 18, 2016

Eesti Ämmaemandad HOIATAVAD Pokemon Go mängu eest!

Ämmaemanda Nõuandetelefon hoiatab facebookis, et Pokemon Go mängu EI TOHI mängima, sest see pidi mõjutab last agressiivsusele! Näitena on toodud üks juhtum, kus 15aastane tappis oma 13aastase venna, kuna arvas, et too kustutas tema mängu!

Postitus on järgmine:

Armsad emad-isad, tädid, onud ja teised täiskasvanud! 
Palun manitsege oma lapsi ja noori uue Pokemon Go mängu mitte mängima. Kolme päevaga on juhtunud tohutus koguses õnnetusi ülemaailma. Suured avariid, kaljult alla kukkumised ja lausa mõrvad (15aastane tappis oma 13aastase venna, kuna arvas, et too kustutas tema mängu). 

Eestis on see mäng alates eilsest saadaval ja õnneks veel teadaolevaid õnnetusi pole juhtunud, kuid siiski tundub see olevat ülimalt ohtlik mäng, kuna liigutakse liikluses ja looduses ringi nina ekraanis, tähelepanemata riske enda ümber!

LOE KA SIIT ÜHT JUHTUMIT



Geenius.ee teatab aga erinevatest juhtumitest

Üks mängija, kes Pokemone taga ajas, sattus eravaldusele ning tema pihta avati relvast tuli. Pole teada, kas tegemist on naljaga või juhtus see päriselt, kuid video sellest on igatahes olemas.
Teine mängija, kelle põhitööks oli Uberi rakenduse vahendusel sõitmine, nägi Pokemoni mängu striimimise ajal pealt mõrva. Ei peaks tulema üllatusena, et striim sellel hetkel ka lõppes. Sama mängija kaotas ka Pokemon Go mängu tõttu oma töö Uberis. Tema sõnul sai Uber tema kohta mitmeid teateid, kuna ta mängis mängu töö ajal ning seetõttu ei luba Uber tal enam teenust osutada.

Missouri politsei vahistas neli relvastatud röövlit, kes kasutasid Pokemon Go rakendust, et ohvreid leida. Politsei sõnul ootasid röövlid kohtades, kus oli palju Pokemone ning ründasid seejärel ohvreid. Siiani on teateid umbes kümnest ohvrist.

7 kommentaari:

  1. Ega see mängu süü ei ole, et inimesed nii lollid on..

    VastaKustuta
  2. see artikkel mis sinna pandi, mis te arvate tõesti, et see tõsi ka on? Tänapäeval pannakse igat jama üles.... inimeste oma süü,et ei suuda keskenduda ja mängivad oma lollakat mängu ....

    VastaKustuta
  3. https://www.buzzfeed.com/craigsilverman/fake-pokemon-go-car-pileup?utm_term=.fp5oqb8Rx#.ipVjovK7p

    VastaKustuta
  4. See kui 15 aastane oma 13 aastase venna ära tapab MÄNGU pärast, see viitab kodusele kasvatusele.
    Selle asemel, et siin paanikat külvata täiesti ohutu mängu vastu, võiks kõigepealt ise enda kodused seisud ja suhtlust lastega, üle kontrollida.
    Pealekauba, see kui USAs mingi vend kedagi, kes on tema valdusel, tulistab, see on juba ühiskonna viga. Teada tuntud, et USA on oma relvaseadusega pekki kukkunud ja, et seal on üsna kõrge protsent vaimselt ebastabiilseid inimesi.
    USAs on isegi väiksed lapsed kummagi oma lapsevanema maha lasknud, sest nende vanemad on need kes oma tulirelvi ebasobivalt kohtlevad ja ei oska ära panna. Ega väike laps tea mis see on, milleks see on. Kas siin on süüks ka mõni videomäng?

    Minu arust iga õnnetus mis kellegiga juhtub tänu mingi mobiilsele äppile, on looduslik valik. Kui inimene on nii saamatu, et ta ei taju seda mis ümberringi toimub jne, siis on ikka prioriteedid paigast ja vast ongi parem kui juhtub.

    VastaKustuta
  5. Kui ma olin 11 ja mu väikevend oli 6 siis ühel ilusal päeval kui ma teda kiikuma ei lasknud viskas ta mulle tellisega pähe :) Kas süüdi oli Kiik? Tellis? Või kasvatamata väikevend? Palun ärge süüdistage Tooteid/teenuseid inimeste idiootsuses.

    VastaKustuta
  6. pokemon go paneb inimesed liikuma see et nad pole hoolikad pole ju mängu süü vms mu üks sõber ütles et ta on liikunud 21 km selle asemel et autoga sõita 40 km maha ja on võtnud selle ajaga kui on mängind 3 kg all eksole vaadake mida teeb pokemon go ja siis tulge midagi keelama...... see et tuleb auto
    õnnetus on pokemon go mängia süü et ta nii hoolas pole asi ei ole mängu süü

    VastaKustuta

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.