pühapäev, juuli 17, 2016

Valitsusel on väärastunud nägemus inimseksuaalsusest!

Kampaaniast “Kumm on seks!” nähtub, nii nagu see on aastate jooksul korduvalt avalikkuse ette toodud, et meie riigis võimu juures oleva seltskonna on sügavalt väärastunud nägemus inimseksuaalsusest.

Kui sel korral on kampaania keskmes positiivse kuvandi loomine meestega seksivatest meestest, siis varem on sama kampaaniaga ühiskonnale sisendatud, et kui mees kummi ei kasuta, pole ta üldse mees, ning et tõelised naised peaks alati kummi kaasas kandma, sest kunagi ju ei tea kus ja millal võib kirehoog kellegi “rajalt maha võtta” ning tingida “vajaduse” kumm käiku lasta.
“Tsau naine! Kas sina oled üks nendest, kes ei kanna ise kummi kaasas? Mis sul viga on!?” Tõepoolest, pereemad, pensionärid jt – mis teil on viga?

Või nagu kirjutasid kunagi oma väga tabavas kommentaaris pealkirjaga “Julgegem rääkida truudusest” Maria Joanna Madise ja Tiina Veissmann:
“Kampaania sõnum on, et inimene on oma seksuaaltungi ori, tal ei ole valikuvabadust ega võimalust jääda kõlbeliseks ning sellele loomalikule seadusele alluvad kõik sõltumata vanusest, haridusest, partneri soost või elukutsest. Sellest lähtuvalt soovitatakse noortel teist inimest käsitleda mitte isiksuse ega subjektina, vaid üksnes oma seksuaalvajaduste rahuldamise objektina. Veel saame teada, et seksil pole mingit seost armastusega ning et lapsed on seksuaalsuhte sama ebameeldiv ja kardetud tagajärg nagu suguhaigused. /…/ Kokkuvõttes õhutab kampaania hüperseksuaalsust, naeruvääristab truudust ning õõnestab usaldust mehe ja naise vahel. /…/ Inimest käsitletakse loomana, kes oma käitumises juhindub instinktidest.”
2013 aasta kampaania seeriast „Kumm on seks“, alapealkirjaga „Julge rääkida!“











Allikas: Objektiiv

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.