pühapäev, juuli 17, 2016

Ege Hirv: "Jevgeni ossinovski! Oleme nüüd kordki elus ausad!"

VASTUS DELFI ARTIKLILE: "Jevgeni Ossinovski ettevõtlusministri töösõitudest: "üldiselt on see mõistetav, kuna välisreisid on osa tema tööst."

Oleme nüüd kordki elus ausad, Jevgeni ossinovski ja räägime rahvale ära, et nii tasutakse teenete eest riigisektoris. Töötades Eesti Energias oli jurist Liisa Oviir otseselt vastutav põlevkivienergeetika arengute eest ja aitas komade, punktide ja § abil kaasa 1 miljardi eur väljakantimisele riigiettevõttest.

Otsest altkäemaksu anda on liiga ohtlik ja karistatav. Riigikogu liikme palk liiga väike boonus nii suure "abi". Isegi ministrikoha au ja palk liiga väike, seega lisatakse 100 000 eur välissõitude näol ja licence to not work at all.


Tankistid ei pea töötama ja nad teavad seda, nad teavad, mille eest neile makstakse. Et nad töötegemiseks üldse võimeid ja oskusi ei oma, see on omaette teema.




Et riigile kahju oli 1 miljard ja et ka sellest summast veel ei piisanud, vaid jätkatakse abistajate riigi arvel ülalpidamist "poliitikutena" ja kahju riigieelarvele on kordades suurem, sesthävib muutuste läbiviimiseks vajalik aeg, tõelised tegijad on kõrvaletõrjutud ja ilma mingite ressurssideta, riigi konkurentsivõime langus halvendab kõikide kodanike elu, nii et prostalt väljendudes on järjekordne mamsel rahvale persega näkku istunud.

See ringihängimine pole ainult tühine raharaiskamine, sest vaimselt ja otseselt on ka andekate poliitikute hävitamine seotud broilerite ja peibutuspartidega, kes kodanike ja erakonnakaaslastena mitte ei toeta andekaid loovmõtlejaid, ideelisi inimesi, vaid ahne hüäänikarjana vaikides ootavad oma riigipiruka kallale kargamise hetke, tehes selleks ridamisi tagatoa poolt nõutud alatusi, ka tappes varastamist segavaid kaaskodanikke.

Tema õde on Indrek Neivelti abikaasa, kes töötab Jüri Raidla büroos, aga Jüri on Rein Langi suur sõber ja semu. Ka Indrek Neivelkti on määritud ja kahjustatud selle diiliga.
Sõduritel on väga raske pooli valida kui nad ei tea, milline on reaalsus meedia poolt loodava näivuse taga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.