pühapäev, juuli 17, 2016

Valitsus teeb tervise kaitsmise loosungi all homopropagandat


Sihtasutus Perekonna ja Traditsiooni Kaitseks nõuab, et tänavakampaania “Kumm on seks” tuleb lõpetada.Sotsiaalministeerium omakorda teatas homokampaania kriitikutele: me taunime vihkamist, armastusel pole silte!

SAPTK esindajate sõnul on TAI kampaania eesmärgiks nn turvaseksi propageerimise kõrval homoseksuaalsusest positiivse kuvandi loomine ning seeläbi eelkõige noorte ja laste hoiakute suunamine moraalselt väära seksuaalkäitumise heakskiitmiseks.

Varro Vooglaiu sõnul on TAI selgitused kampaania eesmärkide kohta valelikud ja eksitavad. “Kuigi Sotsiaalministeeriumi haldusalas tegutsev TAI selgitab, justkui lähtuks kampaania eesmärgist teadvustada meestega seksivatele meestele paremini suguhaiguste vältimise võimalusi, on läbinähtav, et tegelikult teenib kampaania ennekõike homopropagandistlikku eesmärki harjutada ühiskonda mõttega, et homoseksuaalsed suhted on igati normaalsed, moraalsed ja ühiskondlikku heakskiitu väärivad,” tõdeb Varro Vooglaid.
Markus Järvi sõnul on TAI kampaania peamiseks eesmärgiks samm-sammult harjutada inimesi homoseksualismi kujutamisega avalikus ruumis. “Kampaania näol on tegu katsega esitleda meie lastele ja noortele homoseksualismi igati normaalse ja moraalselt aktsepteeritava käitumisena. Isa ja kodanikuna pean kategooriliselt vastuvõetamatuks, et TAI andmetel 9000 Eestis mehega seksiva mehe tervistkahjustava liiderdamise pärast peavad meie lapsed olema allutatud avalikus ruumis levivale homopropagandale,” arvas Järvi.

LOE LÄHEMALT SIIT

Sotsiaalministeeriumi esindaja aga teatas, et nad taunivad kõiki vihkamist õhutavaid avaldusi, sest armastusel ei ole silte.
“Nõustume tervise arengu instituudiga, et seksuaaltervise ja -käitumisega seotud teemad ei tohi kelleski tekitada soovi kedagi halvustada või vihata. Taunime kõiki vihkamist õhutavaid avaldusi. Armastusel ei ole silte. Nii nagu armastus, ei küsi ka HIV vanust, sugu, rassi, puuet ega usulisi eelistusi,” ütles sotsiaalministeeriumi meediasuhete nõunik Karel Hanni kommentaariks.
Reede pärastlõunal oli ministeeriumi laekunud sadu e-kirju TAI homoplakatite avaliku ülespanemise vastu protestivatelt kodanikelt.
LOE LÄHEMALT SIIT

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.