laupäev, juuli 23, 2016

Mässulised nüsisid lapsel kaamera ees pea otsast! FOTOD!

mässuliste rühmitus Nour al-Din al-Zenki avaldas  video, milles näidatakse 12aastase palestiinlase hukkamist – pea mahanüsimist.
Lapsel pea maha võtnud võitlejad kuuluvad nõndanimetatud "mõõdukasse" mässuliste rühmitusse Nour al-Din al-Zenki,
Videolt on näha, kuidas habemega võitleja lõikab autokastis lamavalt haavatud lapselt pea otsast ja tõstab selle triumfeerides kõrgele.
Uudisteportaali Al-Masdar News andmetel võtsid mässulised piiramisrõngas olevas Aleppos pea maha 12aastaselt palestiinlaselt Abdallah Issalt, keda peeti Süüria valitsus­vägede spiooniks.
Seni mõõdukaks peetud mässuliste erakordne julmus pahandas ka Ameerika Ühendriike. Välisministeerium igatahes teatas kolmapäeval, et see on hirmutav juhtum, mis vajab lisainformatsiooni.
Rühmituse juhtkond mõistis veretöö hukka
Rühmituse Nour al-Din al-Zenki juhtkond otsustas lapse hukkamisest avalikult distantseeruda. Rühmitus andis Twitteri kaudu teada, et sellised väärkohtlemised on üksikute võitlejate vead, mis ei esinda Nour al-Din al-Zenki pealiini poliitikat. Kõik hukkamises osalenud võitlejad on vahistatud ja nendega tegeleb juhtumit uuriv komitee. Samas avalduses rõhutati ka, et süüdlased saavad karistuse võimalikult kiiresti.
Maineka inimõigusorganisatsiooni Amnesty International (AI) arvates näitab lapse hukkamisvideo taas, et osa relvarühmitusi paneb Süüria kodusõjas karistamatult toime sõjakuritegusid.

Viimati süüdistas AI Süüria opositsioonirühmitusi piinamistes, inimröövides ja hukkamistes 5. juulil avalikustatud aruandes, mis tugines Aleppos ja Idlibi provintsis elavate inimestega tehtud intervjuudel.
LOE LÄHEMALT SIIT





3 kommentaari:

  1. Ega see enne ei lõppe, kui räägid 15 sajandi inimestega 15 sajandi inimeste keeles. St et toimid nende endiga täpselt samalaadselt ja .... üle trumbates veidi hulleminigi. Just see annab efekti, kus sellised võivad enne tegutsemist veidu mõtlema hakata.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Jah. Domineerima peab neid hirmu ja vägivallaga, sest see on keel, mida nemad räägivad. Kas tahame samuti, et meie lastel päid maha võtma hakatakse?

      Kustuta
  2. Kahju, et need uudised unustavad mainida ELEMENTAARSET, et see on EUROOPA ja USA Liitlane, see "mässuliste rühmitus" sõdimaks Hezbollah'i, Süüria valitsuse ja Irani vastu (ja ka paberite peal Vene, on nende vastane.).
    Saatsime neile isegi Anti-Tangi raske relvastust.

    Ta on samas pundis Free Syrian Army JA Islamic Front'iga, keda mõlemad Eurooplased ja USA avalikult toetama trikitatud Liberaalide kaudu, (selle asemel, et päris relgiooni, Süüria ja Iraani poolel olla, nagu südamega inimesed seda teeks..).

    Vaadake Free Syrian Army (süüria vastane grupp) "Allies" listi
    https://en.wikipedia.org/wiki/Free_Syrian_Army

    VastaKustuta

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.