esmaspäev, juuli 18, 2016

Uppsala rahutused jätkuvad - VIDEOD

Rootsis Uppsalas korraldasid uusrootslased "rikastava" nädalalõpu, kui märatseti ja põletati autosid. Kohale toodi märulipolitsei, õhus patrullis politsei helikopter ja eriväelased olid pandud ooterežiimile. Videod.

Uppsala rahutused jätkuvad kogu linnas. Eile õhtul peeti tõelist sõda Lähis-Ida immigrantide linnaosas, kus põletati autosid ja politseinikud püüdsid piirata kuni hommikuni immigrantide tegevust.
Veidi enne 23:00 hakkasid valgustama linna autode leegid. Politsei andis tuletõrjele keelu mitte siseneda piirkonda, atmosfäär piirkonnas oli plahvatuslik. Üks kohalik filmis Uppsalas toimunud rahutusi ja me näeme, kuidas tekib tulekahju. Me näeme, kuidas saabub märulipolitsei.

VIDEO Kestvus on 5 minutit ja selle aja jooksul tuletõrjet ei ole näha:

Kell 23.20 põles piirkonnas prügikaste ja lisaks veel mõned autod. Politsei ei tea veel täpselt, mitu autot öösel tulekahjus hävis.
Kell 03.30 oli olukord oli veidi rahunenud.
Uppsala politsei sai öösel abi Stockholmi politseilt, ning seal oli mitukümmend märulipolitseid ja raskelt relvastatud eriväelast ooterežiimil, kui mäss peaks laienema. Õhus oli politsei helikopter, mis jälgis olukorda kõrgustes.

Allikas: Paavotajukangas


FOTOD:







Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.