esmaspäev, juuli 04, 2016

Zara Larssoni reaktsioon pärast vägistamist: "Ma vihkan poisse. Ma vihkan, vihkan, vihkan"


Rootsi riigi praegune politseijuht Dan Eliasson, kelle väljavahetamist ebaprofessionaalsuse pärast on avalikult nõudnud kümned politseinikud, algatas paar nädalat tagasi käepaela kampaania "tafsa inte" (ära käperda). Loomulikult ei hoidnud need ära seksuaalrünnakuid.

Rootsi riigi praegune politseijuht Dan Eliasson, kelle väljavahetamist ebaprofessionaalsuse pärast on avalikult nõudnud kümned politseinikud, algatas paar nädalat tagasi käepaela kampaania "tafsa inte" (ära käperda), et suurendada suvistel massiüritustel tüdrukute ja noorte naiste turvalisust. Kampaania on saanud suuresti iroonilise vastuvõtu osaliseks. Eile õhtul toimus Norrköpingis Bråvallafestivalen, kus esines noorte hulgas ülipopulaarne Zara Larsson. Kontserdikülastele jagati ka eelnimetatud käepaelu, mis politsei sõnul olevat leidnud külastajate tunnustust.
Loomulikult ei hoidnud need ära seksuaalrünnakuid. Politsei sai neli avaldust seksrünnakute kohta, kusjuures hilisõhtul vägistati üks 20ndates noor naine lava ees inimmassi keskel.
Zara Larssoni kontserdid on saanud negatiivset tähelepanu ka möödunud suvel koolialguse noortefestivalil "We are Sthlm" toimunud kümnete teismeliste tüdrukute ründamiste tõttu. Sajad araabia-aafrika migrandid kasutasid taharrush gamea´t teismeliste ahistamiseks ja vägistamiseks. Politsei vaikis selle maha, et mitte suurendada Sverigedemokraterna (erakond Rootsi Demokraadid) poolehoidu, nagu nad seda ise põhjendasid, kui asi avalikuks tuli.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.