reede, august 19, 2016

Merkel saabub Eestisse 24. augustil.

Me ei tea täpselt, mis kell. Me ei tea hetkel tema täpset päevaplaani. Aga mida me saaksime teha? 

Selleks annab mõned näppunäited kogukond "EI Pagulastele / Estonians against refugee quotas"
Kui meil on entusiaste, siis võib juba meisterdada plakateid "Merkel must go" (Merkel peab lahkuma) või "Merkel muss weg" (Merkel peab lahkuma). Nendega võib seista Merkeli korteezi läheduses. Võib soojendada vilepaelu, sest vilekoor on alati teretulnud. Võib näidata keskmist sõrme, sest see on kohane Saksa sotsiaaldemokraatidele ja Merkeli asekantslerile. Kõige olulisem on "soe" vastuvõtt kõige suuremale Euroopa reeturile. Seda võib teha absoluutselt individuaalselt, nähes möödumas Merkeli karavani.
Antud sõnum ei ole üleskutse meeleavalduseks, vaid sõnum, et jäägem eurooplasteks.
Miks eurooplasteks? Sest, et väga paljudes Euroopa riikides on Merkel inimene, keda absoluutselt näha ei soovita. Miks? Merkel on Euroopa Liidu ja kõigi meie rahvaste reetur, kes avas uksed miljonitele moslemitele - massiimmigratsioonile -, mida Euroopa ei suuda enam hallata. Millest ka meie saame oma osa.
Eesti rahvas ei andestada, mida Merkel on korraldanud. Miljonid inimesed Euroopas ei andesta ega unusta, mida ta on korraldanud. Kui me tahame olla Euroopa poolt, siis sõnum on üks: Olgem Eurooplased, aga Merkeli vastu!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.