reede, august 26, 2016

Rakverre saabus kolm põlvkonda pagulasi.



19. augustil paigutati Rakveresse elama Euroopa rändekava alusel vastu võetud viis süürlast. Tugiisiku abiga hakkavad kreisilinnas uue elu-oluga kohanema laps koos oma vanemate ja vanavanematega vahendab Virumaa Teataja.


Pagulaste kordineerimisega tegeleva sotsiaalministeeriumi rahvusvahelise kaitse poliitika juht Triin Raag ütles, et Eestisse vastuvõetud rahvusvahelise kaitse saajad asuvad elama vabariigi erinevatesse piirkondadesse. “Kokku paigutati pered põhjusel, et neil oleks võimalik üksteist toetada. Ühel perel võib olla üksi keerulisem toime tulla, kui kahel perel koos,” rääkis Raag.
Viieliikmelises perekonnas on koos kolm põlvkonda: mees ja naine koos lasteaiaealise lapsega ning mehe pensioniealised vanemad.
Noor ja vana pere ühes korteris elama ei hakka, vaid nad üürivad linnas sama kortermaja kahte eluaset.

1 kommentaar:

  1. Need Süürlased on Rakverele ÕNNISTUSEKS !!!
    Kui oskame nendega olla viisakad ja lahked, siis õnnistab meid ka Jumal !
    Püüame vähemalt meie targemad olla, kui eelmised põlvkonnad, nagu näiteks Saksamaal, kus rassism muutus lõpuks fašismiks, ning nüüd peavad omade tegude vilju kannatama siiani, et kõiki pagulasi aidata.
    Jumal ei taha inimeste seast mitte ühtegi -KOHTUMÕISTJAT- !!!
    Igasugused valed otsused tuleb "TAGASI MAKSTA VIIMSENI !"

    ..... Luuka 12 : ....58 - Sest see on nii: kui sa oma vastasega lähed ülema (Jumala) ette, püüa siis temaga asi lahendada teel, et ta sind ei veaks kohtuniku ette (ehk Jeesuse, kelle Taevaisa on seadnud kohtunikuks)
    ja kohtunik ei annaks sind kohtuteenri (Jumala Ingli) kätte
    ja kohtuteener ei heidaks sind vangi. (ehk sama hea, mis -põrgusse-)

    59 - Ma ütlen sulle, sa ei pääse sealt enne välja, kui oled
    tagasi maksnud viimsegi leptoni.” (ehk - VAIMSES mõttes, mis tähendab, et meie Taevane Isa EI TAHA, et meisse jääks sisse -KÜBETKI KURJUST- !!!)

    VastaKustuta

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.