laupäev, september 10, 2016

Järjekordne näide sellest, mil moel Eesti meedia tegutseb!


Selle nädala teisipäeval avaldas Delfi päevauudise, milles ülistati kooseluseadust ja teadati, et tuntud geiaktivist Reimo Mets läheb kooseluseaduse tõttu riigiga kohtusse!

Juba sama päeval saatsin Delfile, Meie Maa, Postimehele, Õhtulehele, Uued Uudised, Pealinn ja Objektiivile vastulause, kus kirjutasin:
Tere!
Saadan vastulause Delfi tänase päevauudisele.
Lugupidamisega
Reimo Sillamaa
MTÜ Perekondade Kaitseks
Juhatuse liige
"Eestis, kus rahvas on väljasuremise äärel ja demograafilise katastroofi olukorras, on arusaamatu, miks kõik kulutavad tohutu ressursi sellele, et saaks võrdsustada homoseksuaalsed suhted traditsioonilise abielu ja perekonnaga.
Eestis tuleks kõik teha selleks, et tõsta perekond au sisse. Nii nagu ütleb PÕHISEADUS, tuleks eelistada paljulapselisi perekondi ja tagada neile kõik tingimused laste kasvatamiseks.
Valitsus peaks kulutama väga suure ressursi sellele, et oleks rohkem traditsioonilisi peresid, et pered tunneks end kindlamalt ja et sünniks rohkem lapsi. Homode eelistamine viib eesti rahva paratamatult hukatusse, see on kindel.
Tegelikult meil ei olegi väga palju seksuaalvähemusi, keda kooseluseadus otseselt huvitab. Valitsus lihtsalt edendab erilise innuga USA ja Brüsseli poolt pealesurutud ideoloogiat, et tulevikus ka Eestis elaks seksuaalvähemusi oluliselt rohkem."
Seda lugu meedia väljaanded ei avaldanud. Minus ei ole juba ammu usku Eesti meedia suutlikkusse käituda ausameelsel ja väärikal moel. 

Me elame post-fakti maailmas!

Maailm, kus nii poliitikud kui meedia valetavad ning kus inimestel on selle suhtes ükskõik. Kuidas elada ühiskonnas, kus maksavad emotsioonid, mitte tõde ja faktid?

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.