laupäev, november 12, 2016

10 Trumpi vastu mässavat linna! Kalifornia tahab referendumit, et lahku lüüa USAst.

Ameerika "maidan" - 10 Trumpi vastu mässavat linna. Üldse on toimunud rahutusi 25 linnas, kuid Portlandis kipub olukord väljuma kontrolli alt. Soros ründab täie raha eest.

Donald Trump nimetas neid proteste "ebaausateks". kuivõrd just äsja oli demokraatlikult valitud Ameerika presidendiks. Ja et praegu mässavad professionaalsed demonstrandid, üles köetud massmeedia poolt.
Kalifornias on elavnenud seni marginaalsed separatistlikud meeleolud - ettepanekud referendumiks, et lahku lüüa USAst. Kuivõrd selle majandus on suurem kui Prantsusmaal ja elanikkond suurem kui Poolal.
Allikas: ktovkurse

Uudistemaias USA meedia räägib oma õhtustes ja hommikustes uudistes küll Trumpi vastastest meelevaldustest Los Angelesis, New Yorgis jne. - aga vaikib ja jätab mainimata New Yorgis, Times Squarel korraldatud ja 10.000 kristlase osavõtul toimunud, - Jumalale kiituseavalduse! 

"Kui poliitikud võivad olla pettunud - siis kogu ülejäänud maailm veel mitte. Midagi imekspandavat toimus Mannhattanil, millest meedia ei vaevu isegi rääkima. 

Kristlasest filminäitleja Kirk Cameron: “Kui juur on haige, siis on ka viljad rikutud. Me näeme palju mädanevaid vilju poliitikas, majanduses, sotsiaalses ja religioosses sektoris ja olukorra parandamiseks, tuleb kaevata sügavale, et parandada juured. 

Meie usk on meie juur ja selliselt me ehitame uuesti üles rahvuse, - valides terveid liidreid." 


Read more: Headlinepolitics

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.