reede, november 25, 2016

Raivo Orgusaar | Mõelgem vaid tegelikkusele, kui paljud lapsed kasvavad isadeta.

Poistel puudub mehelik eeskuju ja meheks sirgumise tugi, mis kasvatab Nendest sageli naiselikud ning tugeva iseloomuta mehed. Tütardel puudub aga turvatunne, mis sunnib Neid varakult seda väljastpoolt kodu otsima minema, muutes paljud isadeta kasvanud noored neiud noorelt õlleste, kuid eakaaslastest koolijütsidest "mehisemate" noormeeste mängukannideks.

Nii kordub see nõiaring põlvest põlve, kus jälle ALKOHOL on jätmas enamuses isadeta perekondi ilma isadest ning just ALKOHOLIST, selle "möödukast", "kultuursest", "pidupäevatarbimisest", on alanud kõikide, enam alkoholist, kui oma lastest ja kallist naisest hoolivate isade allakäigud sellel alkokonveieril, mis lõpuks sinna astunud pühapäevajoojad ninali rentslisse, omade parmude manu kukutab või mehed sootuks, just sootuks (testosteroonituks) vingujaks või agressiivseks ning kõikjal iga krabina peale lõhkevaks kortisoolipommiks ära moonutab, kuniks nad siis lõpuks naiste poolt hüljatakse ja nende lapsed juba alateadvusesse talletunud eeskujudega, isadest ilma jäänuna ning tugeva iseloomu ja turvatundeta, neid tundeid oma isade kombel koos alkoholiga ning väljastpoolt kodu "mehistest" seltskondadest, alkosõpruskondadest otsima lähevad.
Mehed, see palve on Teile! Ärge kulutage oma elu mürgise ALKOHOLI peale, pühendage see oma paljudele lastele ja kallile naisele, pühendage ise päris mehena olemiseks ja oma tegeliku meheliku väe ning tugeva loogilise taibukuse nautimisele.


Allikas: Facebook

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.