reede, detsember 02, 2016

Eesti uudised | Jaak Madison: "Sotside soov on kehtestada keeldude ja käskude ühiskond"

Avaldame Jaak Madisoni facebooki postituse muutmata kujul.

Täna avaldatud Ossinovski plaan keelustada täielikult alkoholireklaam on üks osa Sotside hiilivast soovist kehtestada keeldude ja käskude ühiskond, kus vasakpoolsed käsevad-lasevad-poovad ning dikteerivad ette, mida ja kus teha tohib. 
Kahtlemata on alkoholi liigtarbimine suur probleem ja see on hävitanud palju elusid, kuid lihtsalt totaalse reklaamikeeluga, aktsiisitõusude ja isegi degusteerimiste ja "Happy hour'i" keelamisega suuname reklaamid mujale, näiteks sotsiaalmeediasse, ning soodustame salakaubandust ning piiriülest alkoholiära. Totaalse reklaamikeelu soov on võrreldav ka sooviga suukorvistada erinevalt mõtlejaid vihakõneseadusega. 
Täna küsis ajakirjanik Priit Pullerits minult ka suhtumist suitsetamisse. Ütlesin, et klassikalise konservatiivina hindan ma inimeste vabadust ise valida tegevusi, kui need ei häiri teisi ühiskonnaliikmeid, kuid vabadusega kaasnevad ka vastutus ja kohustused. See tähendab, et pigem tuleks meil diskussioon luua praeguse ravikindlustussüsteemi üle. 
Mina arvan, et iga inimese panus oma ravikindlustusse peaks sõltuma ka riskikäitumisest, mitte me ei peaks kollektiivselt tasuma iga inimese oma tegevuse tulemusel tekkivaid kahjusid.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.