teisipäev, jaanuar 31, 2017

Eestist pärit ravitseja sõnul elavad USA-s lihtsat tööd tegevad inimesed täpselt sama elukvaliteediga nagu eestlased. Lihtsalt kuna Eesti on valinud olla USA liberaalide liitlane!

Los Angeleses elav Eestist pärit muusik ja ravitseja Tarmo Urb leiab, et Trumpi võit oli kindel algusest peale. Tema hinnangul muudab Trump järgmise kaheksa aasta jooksul Ühendriigid selliseks nagu see oli Reagani-ajastul, mil asjadest räägiti brutaalselt ja otsekoheselt.
"Minu jaoks on Trump selles suhtes õige, et ta ütleb "America first". Nüüd järgmised kaheksa aastat - mis sellisel juhul viga on," küsib R2 "Agendale" intervjuu andnud Tarmo Urb.
Tema sõnul on Trump esimene president peale Ronald Reagani, kes julgeb rääkida asjadest brutaalselt, lapselikult ja ausalt. "Meeldib sulle see või ei meeldi - see teda ei n***i. See mees teeb selle riigi korda ka, kui tal seda lastakse," leiab Urb.
Samas nendib ta, et ükski poliitik pole ideaalne ning kogu demokraatlik süsteem pole ideaalne. "Get real, Kesk-Ameerika osariikides, rajoonides, kus vanasti elati inimväärset elu, korjatakse nüüd pudeleid," selgitab Urb.


Eestist pärit ravitseja sõnul elavad USA-s lihtsat tööd tegevad inimesed täpselt sama elukvaliteediga nagu eestlased. "Lihtsalt kuna Eesti on valinud olla USA liberaalide liitlane, siis nüüd nad peavad ümber mõtlema nii kui nii, sest nad ajavad sama möla nagu needki inimesed (USA liberaalid - toim.). Kuid see on möla," ütleb Urb.
Tarmo Urbi arvates muudab Trump USA selliseks nagu Ühendriigid olid Reagani ajal. "Reagan ütles, et nad virutavad venelastele niimoodi sarvede vahele, et nad on põlvili maas. Ja ma ütlesin, et kui Reagan saab presidendiks, siis Eesti saab vabaks - Reagan sai presidendiks, Eesti sai vabaks," arutleb Urb.
Mees lisab, et pole Trumpi ega Clintoni pooldaja kunagi olnud. "Vaimud ütlesid esimesest päevast, et Trumpist tuleb president järgmiseks kaheksaks aastaks /.../ taevas on otsustanud, et USA väärib Trumpi," räägib Urb.
Ilmus algselt portaalis Menu.err.ee

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.