esmaspäev, jaanuar 30, 2017

LUGEMISSOOVITUS: Leedu ajakirjanikud käisid Saksamaal Müncheni põgenikekeskuses usutlemas sealseid asukaid.

Leedu suurima päevalehe Lietuvos Rytas ajakirjanikud käisid Saksamaal Müncheni põgenikekeskuses usutlemas sealseid asukaid. Müncheni keskuses on muuhulgas palju asüülitaotlejaid Liibüast, Somaaliast ja Sudaanist.

Leedu ajakirjanikke hämmastasid somaallaste avameeled tunnistused, et nad tulid Saksamaale nautima sakslaste sotsiaalhüvesid ning ei plaani kunagi tööle minna.
"Ma saan õppida saksa keelt. Seda on vajalik teha kõigepealt," tunnistas Abdullah. Ajakirjaniku küsimusele, et mis tööd ta tahaks teha, tunnistas Abdullah, et temale töö ei meeldi. "Ei, ei.. mulle meeldib jalutada, aga mitte tööd teha".
Abdullah on viibinud Saksamaal 10 päeva ja tunnistab, et tema suureks sooviks on elada sotsiaalhüvedest ning lisaks tuua oma perekond Saksamaale niipea kui võimalik.
"Kui saan Saksa kodakondsuse, toon otsekohe perekonna siia. Mul on väike perekond, ainult 10 inimest. Need on minu vanemad, vennad ja õed," ütles ta.
Lõpetuseks tunnistab, et tuli Saksamaale igaveseks.
Artikkel jaanuarist 2016, kuid annab kõige paremini edasi siia saabuvate migrantide mõtted. Paljud neist ei plaani mitte kunagi kodumaale tagasi minna, veelgi enam, tahavad Euroopasse lisaks tuua oma suured perekonnad ning kõik maksumaksjate rahadele elu lõpuni vegeteerima.
Kas tegemist on "sõjapõgenikele" abi osutamisega või hoopis tahtliku Euroopa ümberrahvastamise ja islamiseerimise programmiga?
Ilmus algselt portaalis Lietuvosdiena.lrytas.lt ja Speisa.com


1 kommentaar:

  1. Lõpptulemusena toob Merkel oma pagejatega rohkem kahju Euroopa rahvastele kui Hitler.

    VastaKustuta

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.