pühapäev, mai 28, 2017

Uppsalas ründas migrantide jõuk politseinikke, mitu sai viga

Rootsi idaosas Uppsala linna lähedal asuvas Euroopa Liidu migrantide laagris rünnati neljapäeval politseinikke kivide ja muude objektidega.
Intsident sai alguse neljapäeva hommikul, kui politsei peatas kinni sõiduauto, mille kojamehe vahel lehvis mitu parkimistrahvi. Autojuht muutus vägivaldseks ja tal õnnestus pageda vahendab Delfi.
Mõne aja pärast avastas politsei sama mehe hoopis teistsugusest autost. Kurjategijal õnnestus taas põgenema saada, aga võimudel oli informatsioon, et teda nähti mõne aja eest Euroopa Liidu migrantide laagris Uppsala linna äärealadel.
Kui politseipatrull laagrisse meest otsima saabus, jäi see ootamatult mitmete inimeste rünnaku alla.„Nad hakkasid politseinike pihta kive, taldrikuid ja praepanne loopima. Kohale oli tarvis lisajõude,“ ütles politsei pressiesindaja Christer Nordström uudisteagnetuurile TT.
Sündmuskohale saabus kiiresti appi mitu politseipatrulli. Üks politseiautodest rammis laagri lähedal tänavavalgustit ja paiskus külili. Korrakaitsjad said kergemaid vigastusi. „Mulle teadaolevalt ei saanud nad tõsiselt viga,“ märkis Nordström.
Kaks inimest peeti rahutustega seoses kinni, aga mehel, keda algselt otsiti, õnnestus taas põgeneda. Esialgu vahistati ta tagaselja.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.