reede, juuli 07, 2017

KOHUTAV LUGU: Kuidas 14-aastane rootsi tüdruk ohverdati multikultuuri altarile.

Lugu sellest, kuidas afgaani pagulane 14-aastast last kuude jooksul vägistas.

Afganistanist pärit Hassan Haydari saabus Rootsi "lapspagulasena" 2015. aastal.
Ta teatas oma sünniajaks 1999, ehk ta oli Rootsi tulles 16-aastane. Tegelikult ei olnud noormehel mingit pistmist sõja ega tagakiusamisega, vaid ta oli nagu paljud teisedki Euroopasse saabuvad afgaanid, elanud hoopis Iraanis vahendab pt-media.
Hassan majutati Borlänges asuvasse "alaealiste pagulaslaste" varjupaika - perekodu tüüpi majutusse - koos teiste "lapsukestega". Kuna Hassan oli "alaealine", määrati talle eestkostja (hooldaja), kelleks sai Britt-Inger Karlsson.
Hassan kohtus 2016. aasta jaanipäeval perekodu hoovis peetud peol 14-aastase rootsi tüdrukuga ning nad hakkasid sõbrustama. 






Nüüd KÕIGE OLULISEM: 

Hassani hooldaja Britt-Inger ja tüdruku ema aktsepteerisid Hassani ja noore tütarlapse suhet. Hassan magas suvel tihti tüdruku kodus (tema toas) ja tüdruk veetis öid Hassani perekodus. Seda on oluline meeles pidada edasi mõeldes. Nimelt, isegi Migratsiooniamet ei uskunud Hassani öeldud vanust ja arvas teda olevat vähemalt 20-aastane. Tüdruk rääkis hiljem politseile, et Hassan oli talle öelnud oma tegelikuks vanuseks 23.
Sellest hoolimata, Hassani hooldaja ja lapse ema lubasid 14-aastasel tüdrukul ja täiskasvanul afgaanil alustada suhet, koos ööbimisi jne. On täiesti selge, et ka nemad nägid ja teadsid, et tegemist pole mingi alaealise poisikesega, vaid täiskasvanud mehega.

Sallivus ja poliitkorrektsus pimestas kõik

Suve jooksul toimusid intiimkontaktid. Hassan väitis, et tüdruk ise tahtis seksi, isegi siis kui tal olid "päevad". Tüdruk aga tunnistas politseile, et vahekord oli kohutavalt valus, just eriti "päevade" ajal. Sellest võib järeldada, et ta tegelikult ei tahtnud.
Kui algus oli juba tehtud, jätkas Hassan tüdruku peal anaalseksiga. Hassan eitab, kuid tüdruku tunnistustele tuginedes, toimus kõik vastu tahtmist, kui Hassan proovis anaalseksi mitmetes asendites. Tüdruk lausa karjus valust.
Tunnistuste andmisel tüdruk küll alguses ilustas juhtunut, kuid lõpuks murdus ja rääkis ausalt, et Hassan oli teda korduvalt sundinud vahekorda. Hassan oli tüdrukut jõuga kinni hoidnud ja vägistanud. Vahepeal käis rüüpas õlut, tegi suitsu ja jälle vägistas.
Probleem on selles, et keegi paari kõrval EI TAHTNUD aru saada, mis toimub (see on see ülim sallivus, rassismi kartus jne). Kuigi täiskasvanud afgaani mees veetis mitu kuud teismelise tüdruku voodis, mitte keegi asjasse ei sekkunud.
Kord oli tüdruk öösel Hassani perekodus ja mees oli taaskord tüdrukut vägistanud, seekord "päevade" ajal. Voodilina sai veriseks ja Hassan käis küsis perekodu hooldajalt uue lina. Isegi see ei tekitanud hooldajas küsimusi! Hooldajad alles hiljem tunnistasid kohtus, et nägid tüdrukul mõnikord verevalumeid.

Jutud hakkasid liikuma ja asjast teatati politseile. 

Kohtus oli sõna sõna vastu olukord. Kohus pidas tüdruku tunnistusi usutavaks ja loogiliseks, polnud ka tõendeid vastupidisest. Hassan eitas süüd. Samuti polnud ta teadlik, et Rootsi seaduste kohaselt on vahekord alla 15-aastase lapsega keelatud.
Faluni ringkonnakohus mõistis Hassan Haydari lõpuks süüdi lapse seksuaalses väärkohtlemises, lapse vägistamises ja lapse seksuaalses ärakasutamises ning mõistis talle POOL AASTAT noortevanglas koos hilisema maalt väljasaatmisega ja viieaastase Rootsi sissesõidukeeluga.
Antud juhul pole mõtet süüdistada noort tüdrukut. Süüdi on täiskasvanud hooldajad ja lapse ema, kes teades kõike, lasid asjadel juhtuda. Vaimustus afgaani tutvusmisest ja alaealise tüdruku kaudu lõimumisest oli lihtsalt sedavõrd suur, et pimestas kõik. See on järjekordne lugu tolerantsusest ja sallijatest, kes on valmis ohverdama multikultuuri altarile isegi oma lapsed. Tegelikult on see haiglane ja neid "suuri sallijaid" ei saa pidada täiemõistuslikeks.

2 kommentaari:

  1. see on õige : "suuri sallijaid" ei saa pidada täiemõistuslikeks.

    VastaKustuta
  2. Karistus on muidugi naeruväärne ja koos selle pedofiiliga.oleks õige olnud kohtualla anda ka need täisealised,kes varjasid vägistamist ja sadismi!!!
    Kahju tytarlapsest,kes sai kindlasti suure vigastuse närvisüsteemile ja pidi seda värdjat ja tema tegusid kannatama!!!

    VastaKustuta

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.