kolmapäev, september 20, 2017

Stockholmi külje all asuv Nacka kommuun ostis süüria mehe kolmele naisele 1,4 miljoni euro eest kolm korterit

Möödunud aasta oktoobris saabus Ahmad Suliman (57) sõjapõgenikuna Rootsi ja esitas pagulasstaatuse saamiseks taotluse. Elama pandi ta korralikku hotelli vahendavad pt-media ja nyheteridag.

Kuid oh häda, hotellituba ja restoran ei vastanud Ahmadi poolt eeldatud tasemele. Koos teiste pagulastega esitas Ahmad 13. oktoobril kaebuse kohalikus ajalehes, et koristamine hotellis ei olnud nende järelt piisavalt kiire.

Ahmadi mure saigi lahenduse. Rootsi ajakirjandus teatab, et hiljaaegu osteti Ahmadile ja tema KOLMELE naisele eksklusiivses piirkonnas KOLM korterit (igale tema naisele oma) kogumaksumusega 14 miljonit krooni (ca 1,4 miljonit eurot). Korteritesse kolisid ka Ahmadi lapsed - mehel on nimelt kolme naisega kokku 16 last. 
Naised ja lapsed saabusid Rootsi hiljem perede taasühinemise programmi raames. Mees ise pendeldabki nüüd oma kolme naise (vanuses 40, 40 ja 43) ja laste vahel. Kõiki neid hakkab aga ülal pidama rootslasest maksumaksja.
Artiklis spekuleeritakse, et kui kahel naisel on 5 last ja ühel naisel 6 last vanuses 11-16, siis saaksid mehe 3 naist ja 16 last erinevate toetuste näol igakuiselt 7442 eurot maksumaksja raha. Sinna hulka ei ole arvestatud väiksemaid toetusi, näiteks raha mööbli ostuks. Samuti pole sisse arvestatud mehele makstavat sotsiaalabi.
Seega sai Süüria suurpere igal juhul Rootsi riigilt lotovõidu, millest isegi paljud rootslased unistada ei oska.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.